|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Customize tipke na Logitech tipkovnicama?
Ima Logitech UltraX Flat tipkalo i zanima me jel netko zna kako kustomizirati tipke? Naime iTouch software koji obično ide uz ovakva tipkala ima JAKO ograničene mogućnosti. Ja sam svjesno uzeo ovu tipkovnicu znajući da nema tipke za pojacavanje/smanjivanje ili prošlu/slijedeću pjesmu, al sam mislio da će se u logitech software moći to namjestiti na neke tipke, kad ono...: hello2 : Jel ima neki drugi software koji bi radio sa logitech tipkovnicama? Ili neki način da ipak tipke tipa favorites/E-mail/WWW/Media prenamjenim u pojačavanje/smanjivanje/naprijed/nazad. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Probaj skinuti i instalirati Logitech SetPoint. On inače dolazi uz sve bežične tipkovnice i desktope (tipkovnica+miš), te uz neke žičane. Možda može raditi i s tom tipkovnicom. Ne škodi probati, a ima više mogućnosti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
kod mene radi na logitech elite tipkovnici (ima tih custom tipki 10-ak) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Thx na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj ako uspiješ, javi, jer i ja imam dotičnu tipkovnicu, i također me muči to "programiranje" tipki... a trenutnoimam kompletno deinstalirane kompleten drivere za Logitech, jer su mi se nešto klali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ajd super ako radi! Čim dođem doma testiram i ja, bilo bi super da dobijem to pojačavanje napokon. ![]() EDIT: Radi savršeno! Zahvaljujem! Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 26.11.2006. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Baš neće ovaj reputation da me sluša, uporo ti pokusavam dati : goood : al on ne trza nikako. Ajd ljudi dajte mu mal bodova kad ja ne mogu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|