|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samsung 225BW
Jel mi moze netko ovo objasnit... http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16824001083R cijena 310$+15.44$ = 325.44& * 5.7 = 1885kn U nas kosta cca 4000 kn. Kako nas pljackaju pa to nema nigdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
"Imas" ga u Borg-a za 3767kn s time da dobijes i bezicnu tipkovnicu u vrijednosti od 200kn s njime. Jos ako ga uzmes preko firme moga bi lipo proc... 3767 - 828(pdv) = 2939 - 200(tipkovnica) = 2739kn ako kupujes preko firme... ![]() Sta se tice newegga neman rici, pre jeftini su cak i za ameriku... Ironija je kad bi i moga narucit preko njih da ti dostave doslo bi te pun ku... jeftinije nego da uzmes u nas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
Iz osobnog iskustva znam jer sam radio u "Trona" u Splitu da je njemu prosjecna marza bila oko 7% ako je nesto stvarno sukpo onda do 10% ali to je za iznose vece od 10000kn. Tron nabavlja vecinu stvari od M-sana kao i sve ostale firme u Hrvatskoj. Prema tome sumljam da firme puno zarade, dobavljaci su glavni lopovi! Ve-mil i hgspot uglavnom imaju slicnu marzu ali njih izvlace velike kolicine koje svakodnevno prodaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vjerujem da hgspot i vemil imaje bolji rabat zbog količine tako da im je i marža automatski veća. Al sve se to kreće vjerovatno do 15% maksimalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja san nekad sve kupova u trona, pa san se pribacia u ve-mila jer su mi blizi ![]() Neznan kome koliko ali je cinjenica da nas lipo oderu. Sad kad san to vidia prosla me volja za kupnjom monitora, bas san se razocara. BTW: Najveci lopovi koje san ja vidia su "Dobar zvuk" u Splitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobar zvuk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|