|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Magnat
Kakva su vam iskustva s magnatovim zvučnicima? Razmišljao sam da si ubodem ove za ~1400kn. Zanima me jel netko možda čuo dotične a ako ne bar neke druge od Magnata da mi kaže kako zvuče. Rado bi da budu samostojeći a opet ne potrošiti puno novca pa su mi nekako ovi zapeli za oko. http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...0MONITOR%20880
![]() |
#2 |
TK
|
Još da nadodam, spojeni bi bili na reciver Sony DG700 6x100W. Muzika je raznolika poprilično, dosta pop-a, ali malo i rocka, rnb itd. Uglavnom su mp3-ce pa možda nema previše smisla neke vrhunske zvučnike od 2k kn na više jerbo smatram da ću tako samo više osjetit nedostatke mp3 formata. Subwoofer imam već a i privremeno centralni i stražnje al s vremenom i njih ću promijeniti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Nisam ih cuo...ali mi je nekak sumnjivo da idu od 22Hz do 35KHz, pogotovo za 22Hz jer imaju 2x 16cm woofere dok recimo broj od 22Hz samo vidam na jakim i skupim subovima...recimo da bi ja bio skeptican. Pokupi Sony-a i odi u shop pa poslusaj, to ti je najbolje i JEDINO rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
TK
|
Citiraj:
Znam da neki ljudi kad vide Sony im se riga ali nek bar oni kojima se ne riga :-) kažu kakvi su im ovi zvučnici? http://svijet-medija.hr/product_show...=HiFi_zvucnici http://www.sony.hr/view/ShowProduct....ry=HFC+Speaker Ja sam ih čuo kod sebe doma na svom reciveru i osim što niže frekvencije ne svira baš (to i nije problem jer imam sub) ostalo se solidno čuje, čist je zvuk i pun a prilično su jeftini.
![]() |
![]() |
#5 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Možda sam dosadan ali ono što sam ti rekao na hifi.fido zbilja stoji. Ako procijeniš da sam slagao platim ti cestarinu za kući. Platiš put i zvučnike i još si uvijek ispod magične brojke od 1400 kn. A još dobiješ mezu, kavu i piće besplatno. U kojoj trgovini ima toga? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kako hoćeš. Tvoja lova-tvoj izbor. E da, koliko koštaju ovi Sony? Ne radi link
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bježi od tih Magnata, već si radije za 1000-1400kn kupiš kvalitetne bookshelf zvučnike. A već se može pristojnih naći za te novce. pošto imaš sub, nečeš imat problema sa dubokim tonovima. toliko od mene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|