|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Links ili Hg-spot
Vidim da u Linksu ima seagate 320gb ali moram čekat 2 dana na isporuku a pošto idem u Zg u petak a dolazim kasno na večer pa nemogu otić isti dan. I sad gledam u Linksu i Hg-spotu (hg spot imam u Kutini), u linksu ima 36 mjeseci garanciju a u Hg-u ima 60 mjeseci al opet strah me jer zaboli me za garanciju glavno da su podatci sigurni. Pitanje je di uzet, Links ili Hg-spot?! Links http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.510.023 Hg-spot http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=21025 Zadnje izmijenjeno od: bego2. 19.11.2006. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tih dodadatnih 2 god garancije ne ostvarujes u Hrv. vec moras disk slati proizvodjacu, tako da ti je svejedno gdje uzmes jer su to isti diskovi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja bi uzea u HG-u (jer ti na garanciji pise 5 godina), a nisam ima nikakvih problema s njima dosad (pokazali su se više nego korektni, čak i u slučajevima "nezadovoljstva s proizvodom" ![]()
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sam uzeo baru u hgspotu iskljucivo zbog te 2 godine vise , jer u slucaju nedaj boze da ode - itekako ce dobro doci . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Šta reći
Citiraj:
Seagatea! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
|
malo vise od pola godine , i dosad nikakvih problema , bara je vrlo tiha i ja sam zadovoljan , jedino sam se zeznuo kaj sam uzeo 160gb pa mi 100gb zjapi prazno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
m-san im je glavni dobavljac. vjerojatno kupuju i od Lost-a, a ne sumnjam da kupuju od Hg-a. Ipak su oni u potpunosti najveci informaticki shop u RH. znam da su uvoznici HP-a, Trust-a, mislim Verbatima i jos dosta firmi. Intel nisam siguran jel u njihovim ili Lostovim rukama. sve u svemu, Links ima jako malo proizvadaca za koje je uvoznik, a i ti su mali (npr. CoolerMaster) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
aha da, slobodno uzmi u Hg-u. ne vidim razloga zasto nebi. ![]() u biti pazi kad uzimas. meni je tip dolje dao sifru, i vidio sam da na ekranu pise seagate, u auto sjednem i skuzim HITACHI. ali smo rjesili bez problema u roku 5min i dobio sam seagate-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
hgspot |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ja nemam baš pozitivnih iskustava s hgspotom - kupovao sam grafičku i u hg spotu je bila 100 kn jeftinija nego u vemilu, ajde onda u hg spot i na kraju sam dobio grafičku za 2600 kn u plastičnoj vrečici (kao disk) bez ikakvih drivera, programa i bez kutije - tražio neki ram i dođem u hg spot pitam, kaže tip imamo kingmax 400mh bla bla recitira cjenik, ja pitam a koje su latencije tog rama i on mene bljedo pogleda i kaže da to nema u cjeniku i da to ne zna (a nije ni znhao što je opće to). u vemilu mi je tip ondah skočio na kingmaxovu stranicu i našao latencije za točno taj ram sad prosudi tko više pažnje posveti zapošljavanju stručnih ljudi i kvaliteti
![]() |
#22 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Evo i ja sam isto uzeo taj hdd u Hg-spotu prije par dana... sta da ti kazem sa hardom sam zadovoljan sa hg-spotom malo manje, hard je dosao samo u onoj vrecici i vec je bio oguljen odozgo... kako to samo oni znaju, ali ako je ovako zapakiran dosao iz Kine mogu mislit sto je sve prozivio : sweating..... Ako te sto zanima o hardu pitaj... prvi utisci dosta brz, prilicno hladan i ne tako tih premda podnosljiv....
![]() |
#24 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja ću njima doć i reć ako mi date hdd u vrećici neću ga uzet, hoću ga u onoj plastičnoj kutijici i sa naljepnicom (koja označava da kutija nije otvarana), jer mi ih je pun ku***, prvo mi crkne grafa, pa nisu htijeli priznat garanciju za matičnu jer čim sam došao kući spojio sam ju, pištila je ko blesava, donesem na na garanciju i oni kažu da sam clocao na njoj i da se neš skurilo, kreteni... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Hejter
|
hard ces dobiti u vrecici ali ti vrecica tako obljepljena da se ne moze otvoriti vise puta da se to ne vidi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tako je, još k tome je i vakuumirana pa nema šanse da ti podvale otvorenu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|