|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
NEC DVD-RW???
Evo danas sam malo prčkao po susjedovoj NEC DVD-RW, ne znam točno koji je model. Uglavnom požalio se da prža uopće ne radi, ja se ponudio da pogledam pošto mu je garancija istekla, uz konstataciju ( nemaš šta izgubiti, ionako ti ne radi ). I lijepo ja nju otvorim, i nakon kraćeg studiranja ustanovim da jedan mali plastični dio na mehanizmu kod motora nije na svom mjestu. Vratim ga natrag, očistim prašinu, sve to lijepo sklopim i ubacim u svoju kantu da vidim rezultat. Kad ono Win prepozna novi hardware i napiše da je spreman za upotrebu. Ubacim unutra film snimljen na DVD-u i normalno ga učita i pokrene, ubacim drugi DVD i njega lijepo očita i pokrene ga. Probam snimiti data DVD da vidim snima li, i taj do je odradila bez problema, i onda na kraju ubacim obični CD, i ne može ga nikako očitati, a isto tako kada pokušam snimit bilo šta na običan CD ništa se ne dešava. Samo mi izbaci dijaloški okvir please insert empty CD-CD/RW. Dakle očitava mi i snima samo DVD medije, a CD-e ne puši ni pod razno. Ima li netko ideju šta bi moglo biti, i kako riješiti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
tao je CDove a za dvd javljao da je empty.Otvorio przu,POCISTIO LECU i sve radi za pet |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005