|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
intel DG965PZ problemi
dakle radi se o ovoj ploci http://www.intel.com/products/mother...65pz/index.htm kao prvo uopce nece povecati broj okretaja kada se procesor zagrije (E6600 temp i preko 55c) nego ostaje na 700 okretaja hladnjak je Thermaltake CL-P0030 sa cetiri pinskim konektorom spojenim na plocu pokusao sam flashati bios ali neide izbaci ovu gresku http://i69.photobucket.com/albums/i4...sUpdatePic.jpg ajde mozda neko zna kako pomoci EDIT: problemi rjeseni
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 23.11.2006. u 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A je li ti u BIOS-u podesena automatska regulacija brzine ventilatora? BTW, ti si osvojio ovaj stroj u sig-u? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa tako bar pise ![]() u biosu nema takve opcije sto je najgore samo neke gluposti stavio sam na potencijometar pa sam reguliram jedino sto nisam uspio naci jer se moze na btx plocu staviti normalan cooler ako treba mogu napraviti mali review btx-a????
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidim da si rijesio probleme ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pridruzujuem se cestitkama i daj promijeni napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kakva nagradna igra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Intel ima foru da nasnimis bios na cd (samo bios), ostavi ga u unutra, prebacis jumper na ploci i upals komp. nakaon par minuta izbaci da je bios flashan. Ovo je dobra fora ako je bios krivo flashan. Napajanje je promjenjeno čiftek 410W, makar mi se i ovo staro cinilo dosta tesko. Nagradna igra je bila voznja formule i tko ostvari najbolje vrijeme u tri kruga i nitko ga ne obori do kraja sajma dobije komp. Evo kada uhvatim vremena napravit cu review btx kucista i ploce, samo regulaciju vrtnje moram sloziti koja je trenutno na potenciometru i sve super. Naravno jos 512 mb treba. Jel prodaje tko???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|