|
![]() |
#1 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako spojit us robotics router
bok, doso mi adsl i dobio u firme kasda router, e sad... imam 4 pca u mrezi i covjek koji doso postavit reko da moram kupit router... eto.. ja kupio us robotics router model 9107A http://www.usr-emea.com/products/p-b...9107a&loc=unkg i sad kod istalacije... spoji kabal adsla u adsl RJ45 ali imam RJ15 kak da to spojim.. ????:mad: jel taj us robotics modem i router ??? ne znam kak cu s tim... mreza mi u firmi ne radi.. cijelo knjigovostvo je u štrajku... : hitthewa kak da spojim te dvije zice iz rj11 u RJ45 ... ima koja šema.. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne vidim potrebe za nabavkom USR-a, obzirom da je i Kasda router/modem i ima 4 LAN porta! Koliko vidim, ovaj USR je isto modem/router. Nisam skužio gdje ti je RJ11 priključak. Na USR-u? Meni od splittera do Kasde ide običan telefonski kabel sa RJ11 bez obzira što je priključak RJ45, a od modema ide mrežni kabel prema kompu. Vidio sam da i mnogi drugi imaju isto pa prema tome, pokušaj i ti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovaj USR će posao radit puno bolje od Kasde. Po slici u tački 2 ovdje: http://www.usr.com/support/9107a/9107a-ug/install.htm konektor ta liniju (izgleda kao RJ11), ako je slučajno RJ45 prvo probaj sa srednjim parom. Kad nađeš koja kombinacija radi, zakrimpaj konektor kako spada. Obićno s routerom (u pakovanju) dođe jedan mrežni i jedan kabel za spoj tel. linije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
ma vratio ja danas usr router i dao nalog ht-u za promjenu modema u bezični modem Siemens se555wlan router. 200 kuna tako da je gotovo s tom zahebancij0m. pozdrav i THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|