|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() dakle zanima me dali je netko koristio outpost i kakav je ja sam cuo samo hvale za njega, zanima me dali je on dostojna zamjena ZA, ili cak mozda i bolja opcja. razlo: igranje na internetu mi se uzasno usporava sa zone alarmom odnosno laga mi malo previse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
koristio sam ZA godinu dana i bio zadovoljan, sad imam Outpost koji mi se vise svidja... engine mu je zakon... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Evo i posta o tome http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42033 Zadnje izmijenjeno od: pogi. 15.11.2006. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
da zanimljivo sto se ZA tice non stop su mi se blue screenovi pojavvljivali i gasili mi komp pa cak i kad bi iskljucio opcije da se antivirus i firwall ne koce bla bla znate o cemu pricam da ne duljim., ali se svejedno gasio ili previse kocio komp, a sto se tice comoda probat cu ga sad sam trenutno instalirao outpost zakon je nema vise laga nema vise nicega i mogu vam reci da sam se jako razocarao u ZA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
znate kak se kaze... koda bacas dragulje pred.. jelte... obrisi si log od ZA, ziher ti je vec pol gige.. zato imas lagove.. kao sto ces imat i sa bilo kojim drugim av/firewallom jer biljezi svaku je***u konekciju koja nastane i milijun drugih stvari... iskljuci log skroz. a to da ti je gasio komp, tesko sumnjam. jedno sto sam naucio od admina i njegovog nod32 je, da je sve u postavkama ljudi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|