|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
kako isključiti fastwrites u bios-u
imam ami bios al ne vidim opciju da ga isključim...i koji je to klinac kad moram davat pare za novi bios (vidi ovdje).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A zašto bi isključio FastWrites? Ta stranica koju si linkao naplaćuje BIOSe. Na stranici proizvođača matične vjerojatno možeš besplatno skinut. (Npr. sa Everest-om možeš iz Windowsa pogledat koja je matična) Inače neke ploče uopće nemaju tu opciju, možeš provjerit u manualu pod BIOS (manual isto sa stranica proizvođača možeš skinut).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
isključio bih ga zato što me stalno izbacuje iz CoD2 javljajući mi grešku s DirectX-om.....a vidim na googl-u da ljudi to rješavaju isključivanjem fastwrite-sa.....jučer sam kupio R9600 pro i intalirao novi catalyst...inače s tim nisam imao problema dok sam imap R9000 pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Problemi su znali biti sa karticama prije njega 9500/9700 i starije, 9600 /Pro bi baš trebao radit sa FastWrites-ima ![]() Ja bi to probao prvo sa DriverCleanerom dobro počistit (upute i CabCleaner idu s njim) I instalirat OVE drivere. Daj samo pogledaj još koja je točno ploča pa javi.
![]() |
#5 |
Registered User
|
ploča je soltek sl-85dr2-c |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
"The only time I recommend using FW on is with Radeon 9600 cards that doesn't work properly with FW off or for Athlon64 system with any Radeon AGP card." Ukljičiti/isključiti se može u driverima.
![]() |
#7 |
Premium
|
Baš sam htio dat link na Omegu ![]() Ali nije mi skroz jasno .. šta uvijek OFF - osim ako sa OFF ne radi, ili? BTW: Zadnji BIOS za Solteka je AH1.1 - LINK i samo dva BIOSa postoje za ovu matičnu, pa pogledaj u Everestu prvo da nije već ovaj gore
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|