|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Palenje
E ovak kod frenda sam vidio na njegovom staom kompu kad pali komp odma mu se upali monitor, dali se to može namjestiti u biosu,pomoču nekog programa ili mu to matična omogučava???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa i meni se pali s kompom, suprotno onome sto je msvrtan reko. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ako je monitor spojen na napajanje od kompa (znaci onaj jedan zenski konektor koji se nalazi do onog drugog muskog konektora u koji se ukopca kabl za napajanje ![]() barem tako milsim
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jedino i meni to pada na pamet. Ali svejedno i monitor koji ima poseban šteker na mrežu (ne na napajanje od kompa) pali se istodobno s kompom kad dobije signal s grafulje. Jedino ako ga naravno ne iskopčaš na gumb. Ili tvoj monitor virus7 nema opciju standby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ajmo probati veoma jednostavnu stvar. Monitor ti je neki noviji kao i komp ? Dakle kada stisneš šut dovn kompjutera ugasi se PC i ona lampica na monitoru što signalizira da je upaljen promjeni boju (obično iz zelene u narančastu) je li tako ? E to znači da je Monitor u nazovi ugašenom stanju. Kada slijedeći put upališ komp i monitor će se upaliti sam od sebe. Je li bilo to tako zbunjujuće ili je nešto drugo u pitanju:confused: Dakle kako ne iskopćaš PC (ne stisneš gumb kada se ugasi) tako ne moraš niti stiskati gumb na monitoru ukuoliko se zbiva prije navedeno.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Palenje
Citiraj:
![]() mislim, na svakom kompu se monitor pali odmah (dobro, ne bas odmah, treba oko sekunde-dvije jer grafulja neposalje signal iste sekunde kad pritisnes dugme za paljenje, kolko sam upoznat to je nesto u biosu sto sprjecava da se sve komponente upale u isti trenutak kako se nebi preopteretilo napajanje u startu)..... kad se tebi pali???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ako je direkt spojen u struju onda ide u standby mode...gdje ledica svira narancasto tu i tamo... potrosnja u drugome je oko 3Wh...sto je nista... kaj sam ti ja krivo rekao ak smijem znati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Eh mislio sam na ovo no mozda sam krvo shvatio. ![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |