|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vidia san Sony BRAVIA 82cm ... 8000kn Svi su rekli da je najbolja, pa iden popodne po nju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa vjerojatno ne obični crt veličine 80 cm za 8000 kn. Malo je nedorečeno napisano. A ovi sonyji su inače jako dobri. Baci pogled i na neki panasonic. Čuo sam da su isto dobri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
lcd, Kako cu saznat koja je seria Bravie... Koje su dobre di to pise ... Daj poomzi sta prije mislia san je ic kupit taman. Gleda san i panasonicove skoro su mi svi dobri, ali su mi rekli da je bravia najvise daje za tu cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
panasonic - odličan... philips - to bi prvo trebao gledati, po meni je sony iza ova dva navedena... imaš po oznakama.. Sony u nazivu modela.. U, V, X, S... pa potraži po netu objašnjenje koja je koja serija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
imam tu braviu kdl32V2000, i uopće nisam impresioniram, puno mi je draži 36 inčni crt panasonic natural wide, ima naj sliku koju sam u životu vidio, zbog toga je i došao u moju sobu umijesto lcd-a
![]() |
#10 |
Premium
|
Stavia bi i ja crt da ima mista za njega. Sa ovin lcd-om je puno lipsi dnevni boravak i ima mista tocno za njega... Nemamo mi jos tako kvalitetne programe da bi lcd dosa do izrazaja. Vidia san demo hdtv i gleda san pola sata u to i nisan moga virovat, to se mora vidit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Evo ne da mi se otvarat novi post, pa da pitan ode. Trazia san po drugin forumima o maxtv-u a uglavnom je to sve pisano prije misec, dva. Vidia san da su se ljudi zalili da sporo minja programe, Da kvaliteta slike uopce nije digitalna , Da se moze imat samo na jedan tv u kuci. Ako tko zna jeli se ovo sta prominilo i jeli to istina uopce jer mi brat sad zeli uzet telefon, adsl, i maxtv. Jel ima koje bolje rjesenje osin t-com-a. Kako izgleda maxtv na lcd-u(bravia od gore) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
e sad da me ubiješ, ne znam kaja je "bolja" serija..... aj, naravno da ljepše paše u boravak, ali te fore da nema mjesta za CRT... : wtf : pa kako si do sada onda imao TV ..... da li ti ima PC ulaz taj Sony? jer bi mogao imati sranje sa spajanjem na komp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ima mi pc ulaz ovaj sony, tv je odlican. Nema mjesta za crt zato sta se brat preselia u novi stan pa je predvidia lcd dok je kupova namjestaj jer tako dobiva dosta mjesta u dnevnom i lipse je. Ja iman philipsov crt i bolja je slika duplo nego na njegov lcd...hehe, ali samo na analogni signal. Kad ubaci dvd slika je ludilo, digitalni programi ga malo zezaju jer je los signal, morat ce stavit pojacalo na antenu ili uzet maxtv sto prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja prije 3 dana uzeo Toshibu LCD 107cm 13000kn (najveći u klasi) i najviše me impresionirao zvuk. Slika preko analogne antene baš i nije nešto. Probao sam preko digitalnog recievera naše programe i nema baš neke razlike. Digitalni nemam mogučnosti. Iako se DVD preko scarta (analog) vidi nevjerovatno dobro i kao što rekoh zvuk je nevjerojatan (TV zvučnici). To mi je stari htio tako da može razvaljen u fotelji gledat. Prije toga sam imao Sony SuperTriniton 72" (imao ga cca 8god, a možda i više), bio je prvi Trinitron kojeg je Sony napravio, barem koliko ja znam (nije flat, nego lagani presjek valjka; CRT ima presjek kugle). Uglavnom TV je ošo u gnjurac. Al ovaj je strava!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|