|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
opet problem sa XP i DVD playerom...
ja sam dakle vec bio jednom postavio to pitanje,link je ovdje na thread ,al nisam dobio odgovora,vjerojatno zbog nepreciznog objasnjenja problema... A sad.... OPET ne znam objasnit u cem je fora ![]() ![]() ![]() ![]() Ima li pomoci ili moram kupovat linijski player (e pa necu, zato pomagajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: opet problem sa XP i DVD playerom...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
|
e sad vise ne da ne mogu DVD-e gledat, nego i sa DivX-om imam problema... naime, BSPlayer mi isto prijavljije neki error cim loadam neki film i kliknem play... Zasad mogu filmove gledat samo sa WMP-om i Winampom 2.9x... JA CU POLUDIT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pomagajte ljudi, ako boga znate.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
matroxfanatic
|
Mani se cini kao da su ti se codeci poklali. Na tvom mjestu bih reinstalirao Windowse, ali ne bih gore stavio bas svaki codec, vec bih za pocetak samo instalirao DVD player i vidio dali to radi. Nakon toga bih se odlucio za jedan DivX codec i isprobao dali mi jos uvijek sve radi. Pro-Google-ao sam malo net s tvojim problemom, i nasao samo jednu takvu prituzbu, zacudio bi se, identicnu. Na threadu postoji samo jedan odgovor, i to nesto u stilu da ugasi antivirus dok instalira DVD player. Nema odgovora dali je pomoglo ili nije. Osobno mi se cini da antivirus ne bi trebao imati ikakve dodirne tocke s DVD playerom.
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
|
XP-i su mi metnuti gore prije mozda 2 tjedna, tak da stvarno nema potrebe za novom instalacijom... Antivirusa isto tako nemam gore, jer mi je iskljucen tel pa mi nis ne dolazi na kantu izvana... sve ovo tipkam s posla. Jos sam jednu stvar prokuzio, a to je da BSPlayer uredno odplaya sve DivX-e koje imam, osim onih kaj imaju u sebi AC3 sound. i prijavljuje slicnu gresku ko WinDVD. sad je meni palo na pamet da mozda nekaj nije uredu sa tim AC3 dekoderom na kanti. a ne znam kak i od kud da njih instaliram onak Stand-alone, da nisu dio nekog codec-packa, tipa Nimo ili sl. i pitanje na kraju, dal bi to moglo rjesit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
Meni se najbolji pokazao ovaj Gknot codec pak verzija 1.3. Ffdshow je super stvarčica. Da se dosta toga poštelati s njom. Ja imam instalirane Divx 5.05 pro, FF, audio i video filtre iz Gknota, indeo codec ac3 i to je to. Pokazalo se meni kao kombinacija koja uredno vrti sve. Naravno kad se pokaže potreba instaliram i neki drugi codec ali se pobrinem da nestane u potpunosti s koma kad ga ne trebam više (ručno u reg i delete). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|