|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Samsun Supertalent ddr400
Zanima me koliko moze potegnuti ova mema, ima na sebi srebrne Heatspreadere....ddr400 je, u normalnom radu mi radi by SPD 3-3-3-8 CR1....tako mi ocitava everest...i latencije 59.2..dakle koliko je njoj deklarirano ako netko zna?...jer mi se neda nagadjat dok klokan, pa da puknem odma pravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako si pogodio uccc ide na 500 bez frke ako si fulao ko ja, ide na 460 3-3-3-7 @2.6v na 480 ne dela, a ovo izmedu ne znam jer sam isao po 10, tj. 20. isto tako nisam probavao dal radi ispod 2.6 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
A na kojim latencijama rade ako idu na 500, i kako mogu vidit da su UCCC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
da skines hs-ove, ili vidis dokle idu. na koijm latencijama idu pitaj nekog tko ih ima... uostalom lakse ti je vidjet dokle idu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Pokusat cu skinut hs-ove i pitao sam nastya pa cemo vidjet sta on kaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nemoj ih skidat zbog garancije |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Nedavno sam i ja imao tu memoriju i moram konstatirati da ti je covjek rekao sve kako treba,no imas ti tu i neke postove po forumu u kojima ces vidjeti sta mozes ocekivati samo malo koristi Search funkciju... Izgleda da ove zadnje supertalent nemaju samsung uccc vec elixir ili nanya chipove,no to je samo moje iskustvo posto moja nikako nije isla preko 460mhz... 3-4-4-8
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
e vidis kolko sam sad skuzio tvoja mema je cl3! jelda ? eh moja nije tak da neznam jel ce ti kaj pomoc one latencije sta sam ti poslao! e i usput da te pitam do kolko si iso max sa voltazom ?
![]() |
#9 |
Banned
|
Nisam jos nista, samo sam se raspitivao idem iznova, jer radim na kucistu pa nemogu jos nista,.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
ja imam UCCC čipove i po SPD-u je 3-3-3-8@400MHz. idu mi do 530MHz 3-4-4-8 na 2.7v
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|