Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Ispravnost HGSpot ankete
Nije mi bilo ispravno slozeno računalo 0 0%
Imao sam neispravnih komponenti u računalu 0 0%
Kupio sam u 2002 jednu neispravnu komponent u HGSpotu 11 61.11%
Kupio sam u 2002 više neispravni komponenti u HGSpotu 7 38.89%
Glasači: 18. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.07.2003., 10:29   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
HG (zivi) Srot obmane i prijevare

OK, ljudi ajmo ovako, na dijelu foruma Internet, Ostalo gospar je otvorio HGŠrot da prokomentira laži, neistine i obmane hrvatskog nazovi Branda. Dakle dotična nakupina lažova tvrdi da je u RH u 2002 na isporučenih 1000 njihovih računala samo 2 su imala kvar. Ja nisam do danas doživio ispravno složeno HGŠrot računalo. Ajmo, ima netko da je kupio cijeli taj kvazi Brand pa neka glasa gore. Ne mora ga biti sram da se predstavi, samo neka glasa ili ako želi neka kaže koje je kupio i šta je bilo neispravno. Da vidimo i to. Dolaze u obzir i glasovi ispod za zasebno kupljene neispravne komponente.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 10:50   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: HG (zivi) Srot obmane i prijevare

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
OK, ljudi ajmo ovako, na dijelu foruma Internet, Ostalo gospar je otvorio HGŠrot da prokomentira laži, neistine i obmane hrvatskog nazovi Branda. Dakle dotična nakupina lažova tvrdi da je u RH u 2002 na isporučenih 1000 njihovih računala samo 2 su imala kvar. Ja nisam do danas doživio ispravno složeno HGŠrot računalo. Ajmo, ima netko da je kupio cijeli taj kvazi Brand pa neka glasa gore. Ne mora ga biti sram da se predstavi, samo neka glasa ili ako želi neka kaže koje je kupio i šta je bilo neispravno. Da vidimo i to. Dolaze u obzir i glasovi ispod za zasebno kupljene neispravne komponente.
Tja...imao sam u posjedu jedno njihovo-nije bilo baš...
Ali nisam ga ja uzeo...

S druge strane-sve komponente kaj sam tamo kupovao su bile ok.

Jedamput sam išao mjenjati keks memorije,htio sam drugi zbog kompatibilnosti...promjenili bez frke...

Tak da neznam kaj bi glasao..

Kupio sam proc,memoriju,modem,DVD-ne komponentu nego "pravi" i još par stvari...dela ok
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 01.07.2003., 10:52   #3
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
ajde ljudi, hurry up na glasanje.
ja imam u planu tamo kupit hard i grafulju. Ne bih volio da ispadne da kupim srot robu. Iako sam vec cuo da jedan lik ima redovni ritual petkom "mjenjanje dvd-roma u Hgspotu", valjda mu uvijek uvale isti, privremeno poprave or sth, uglavnom to se dogodilo par puta za rediom
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 10:56   #4
STRMX
Premium

STRMX's Avatar

Citiraj:
Originally posted by elven
ajde ljudi, hurry up na glasanje.
ja imam u planu tamo kupit hard i grafulju. Ne bih volio da ispadne da kupim srot robu. Iako sam vec cuo da jedan lik ima redovni ritual petkom "mjenjanje dvd-roma u Hgspotu", valjda mu uvijek uvale isti, privremeno poprave or sth, uglavnom to se dogodilo par puta za rediom
odi na nabavu.net pa pogledaj recenzije potrošača
vecinom se na hgspot zale da daju srot robu i polovnu robu tj. ona koja je vec dosla na reklamaciju pa pokusaju to ponovno utopiti
Staro 01.07.2003., 11:19   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Nisi niti trebao staviti opciju da je netko kupio komp tamo. Taj nije na forumu nego čeka u redu za reklamacije (onaj najduži).

Događa se svugdje da ima neispravnosti ali je tamo strašno.

Živcira me čekanje.

Donesem hard a onaj lajbek meni: "moramo ga provjeriti (kao oni to znaju), pa ćemo ga probati popraviti (kako???????) ili ga poslati u WD da ga zamijene (to sam siguran). Uglavnom se vole praviti pametni. UŽASSSSSS.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 11:25   #6
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

ajde molim vas, da ne otvaram novi thread, recite mi neki dobar shop u zgu koji prima diners na 3-6 rata. sad sam odustao od hgspota.
Staro 01.07.2003., 11:30   #7
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Osobno nikad nisam imao problema sa komponentama i racunalima kupljenim u HGspotu. O njima s moje strane sve najbolje.
Staro 01.07.2003., 13:17   #8
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Moj komentar na moj glas...

Moj komentar na moj glas za neispravnu komponentu.
Kupio sam (zapravo u jesen 2001.) IBM 40 GB hard i kao većina istih počeo je ispočetka sa bad sektorom, a onda je krepao.
Stvar je u reklamaciji, tj. da su mi servisu rekli da ostajem bez podataka (ukupno je bilo oko 20 GB zauzeće diska, doduše veći dio imam spremljeno (programi i podaci), ali i određena količina scanova s kojima sam se teško oprostio koje nisam uspio spasiti )...
Dragutin je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 13:37   #9
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Pa sad ....

komponenta kao komponenta ...

Ako je MSI VGA --- ista je u SVIM dućanima u EU i CRO. Dakle kvari se manje više isto. Tako da ne vidim neki poseban razlog za pametovanje oko ovoga.

Ako sam kupio Epox MBO u Irskoj - to je isti Epox MBO i u CRO, daklem rasprave je u najmanju ruku bedasta.

Sad konfe su drugo .... u njih ubace Matsonic, no name RAM, Manli VGA itd. .... ZATO ne valjaju.

Tako da Elven, dok got znaš PROIZVOD, MARKU i MODEL nema problema.

Što se tiće servisa ... pa kaj ako šatro pogledaju, to je zbog terminalno stupidnih mušterija koje moraju pametovati kak su oni genijalni kaj su kupili comp za 3.000 Kn i onda je on krepal. Pa kakti u servisu nekaj pogledaj - wright.

U 100% slućajeva kod reklamacije sam dobio novu komponentu
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 15:21   #10
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
sto se tice komponenti...seagate disk,abit ploca i samsung monitor su svugdje isti...

a sto se tice brandova to je druga prica...sto se tice toga da oni prodaju lose brandove to je istina...i ne govorim o racunalima nego o monitorima,usb diskovima i sl..

a brand kompove nisam vidio...proslo ljeto sam kod njih slozio makinu za 13.000kn + dodaci tako da je racun bio 20.000 kn...i komp u firmi nije uopce htio raditi..u sest mjeseci je radio 10 dana a bio 4 puta na servisu...a onda kad sam ja vec davnop otisao sam cuo da su im zamijenili pola dijelova u kompu i da sad navodno radi..

mrzim sve ducane zbog naljepnica...i to je jedini problem..a hgspot mi nije drag zbog nestrucnosti....samo zato...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.07.2003., 15:29   #11
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by RAK
Nisi niti trebao staviti opciju da je netko kupio komp tamo. Taj nije na forumu nego čeka u redu za reklamacije (onaj najduži).

Događa se svugdje da ima neispravnosti ali je tamo strašno.

Živcira me čekanje.

Donesem hard a onaj lajbek meni: "moramo ga provjeriti (kao oni to znaju), pa ćemo ga probati popraviti (kako???????) ili ga poslati u WD da ga zamijene (to sam siguran). Uglavnom se vole praviti pametni. UŽASSSSSS.
Hard...

Kaj opet...???
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 17:26   #12
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
sto se tice komponenti...seagate disk,abit ploca i samsung monitor su svugdje isti...

Baš i nisu, primjer:

2 različite vrste Kingmax memorije u vemila, akd sam pročačkao po netu ispalo je da je revizija 1.0 povučena iz prodaje zbog problema, a kod nas se uredno mogla nabaviti još dugo

ECS K7S5A, više revizija ploče, kod nas se uglavnom mogla nabaviti verzija koja je imala problema ako staviš više stickova rama

...vjerojatno bi se našao još koji primjer, mislim da smo bili među svjetskim rekorderima i po broju neispravnih WD diskova po glavi stanovnika svojevremeno.
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 17:40   #13
DeVa
Game is over

DeVa's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
U 3 dana sam uspio promijeniti 2 maticne i 2 procesora..
Tek sad od 3 su obje komponente ispravne :=)

Dobro istina je da sam i ja imo prstice u njihovoj smrti ali opet
Pa kakve nam to srot komponente davaju kad ih nemres ni clockati ko covjek :=)
Liquid Cooling
http://service.futuremark.com/compare?2k1=6344484

D
e
V
a
DeVa je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2003., 21:56   #14
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Prošlo je 12 sati ankete pa malo analiziram rezultate. Za sada nema prijavljenih kompova u bedu. Mogućnosti su dvije:
jedna je da tko ima krepan komp ne može na PCE forum, a
druga je da baš ljudi ne kupuju složence tipa hidro-nitro.
Gotova konfigracija se kupuje u malo većim samoposlugama koje isporučuju 15GH diskove, no name integrirane MBO sa 64 MB RAM, predinstalirane Windoze 98 (ne SE) origigi ili xp home na kineskom, ali zato se dobiješ poklon u obliku besplatnog pristupa internetu za mjesec dana, printer (čija boja košta 2,8 puta više od samog), zvčnike 120W .... znate i sami dane dušim više...
Staro 02.07.2003., 01:09   #15
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ja si nešto opet mislim, znate, čovjek koji je ikada posjetio stranice PCE je valjda dovoljno pametan da upali komp, zna koristiti 2-3 programa i pismen je, dakle pročitao je šta se ovdje piše i zna da ako se pojavi plavi ekran malo prečesto tu onda ne pali: "to su Vam krivi Windowsi ..." već nekaj tu drugo smrdi ... Dakle sumnjam da ljudi koji ovamo zalaze se uopće mogu zabuniti i kupiti PC u dotičnom skladištu, osim ako to nisu učinili prije i naučili na teži način, pa nakon "obuke" završili na ovim stranicama i sada si čitaju ovo i misle da sam ranije nekog imao nešto pitati U ovih 10 - 15 godina kupovine, održavanja, slaganja po naruđbama i inim petljanjima mogu samo reći da su mi nesipravni dijelovi u 95% slučajeva stizali iz HGSpota. Istina da su mi ih UREDNO zamjenili, ali ja sam morao to ići reklamirati iz Dubrave u Novi Zagreb !!! I tako to pomnožite nekoliko puta godišnje, vrijeme, prijevoz, sramota kod kupca, kašnjenje u isporuci, ... što nije red nije red. Zato tamo od negdje 2001. uopće više ne kupujem koliko kod netko inzistirao. Ukoliko netko od mojih tamo i kupi nešto ja se toga klonim i kada ne valja ja ne želim imati ništa s tim, jednostavno se pravim blesav i neka si oni to s njima riješavaju ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 02.07.2003., 01:17   #16
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Razlog ovog pokretanja je bila ta izjava 2 od 1000. Jer Frend je radi Americana na rate, s time da je American od firme (mislim da nitko u Zagrebu osim HG ne daje na rate na Bussiness American) morao kupiti dva kompa, jedan za Pulu i jedan za Rijeku i ta OBA su bila NEISPRAVNA i poslije su ga uvjeravali kako je to od "dronckanja" u Peugeotu 605 (koji mekan da čovjek dobije morsku bolest u njemu) i tamo su se natezali ali su mu isto to uredno rekramirali, nema šta ali benzin Zagreb - Pula - Rijeka - Zagreb tri puta, kašnjenje od par dana na isporuci ... pa možda su to bila baš ta 2 na 1000 ali nekako mislim da je to možda 200 na 1000 samo "patuljci koji pojma nemaju TM" još nisu skužili kako ih je netko "oženio" pa se nisu javili i prijavili, ljudi misle da je normalno da se nešto dimi iz kućišta i da nešto vrišti iznutra jer ipak to je "zvijer" od stroja koja može 10000 3DMarkova sa nepoznatom grafičkom ....

Staro 02.07.2003., 02:46   #17
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Pa ja ne razumijem šta se svi bunite na njih a i dalje tamo kupujete!! Pa bar u zagrebu ima pu qrac trgovina informatičke opreme. Ako vam se ne sviđa nemojte kupovati kod njih.
Staro 02.07.2003., 09:35   #18
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyberphere
Pa ja ne razumijem šta se svi bunite na njih a i dalje tamo kupujete!! Pa bar u zagrebu ima pu qrac trgovina informatičke opreme. Ako vam se ne sviđa nemojte kupovati kod njih.
Nije stvar tako jednostavna. OD prije godinu dvije HG šrot je uz manji broj drugih (recimo KingKong-Msan, Gamad) tzv. brand na našim prostorima. Pa ako žvačeš istu žvaku cijeli tjedan i piješ Žuju umjesto Guinessa da bi uštedio za novi keks ili nešto GB valjda želiš da je to ispravno i sa garancijom ( podrazumijeva se onda račun).
Ja sam kupio HDD IBM nepsredno prije škandala i po većini mjerila (brand, testovi po zinima) bio sam siguran u svoju dobru odluku, ali qurac...
Staro 02.07.2003., 20:25   #19
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
kupio sam jednu neispravnu komponentu, bolje receno nekompatibilnu, koja mi je unistila 2 smart media kartice za upotrbu u olympus aparatu,, potvrdjeno iz tvornice, dali su mi i broj za povrat, nakon cega je HG spot odlucio vratit novce za reader, a za unistenu karticu nista (kazu nije kod njih kupljena:-))

Ljudi ne znaju sta prodaju, kod njih sam ostavio preko 10 ooo kuna, to me frajernnije pitao, NEMA SANSE DA KOD NJIH IZ PRINCIPA ISTA VISE KUPIM A DA IMA U VEMILU itd,bilo gdje.

Takav odnos prema musteriji je zalostan

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2003., 08:51   #20
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by segregator
Baš i nisu, primjer:

2 različite vrste Kingmax memorije u vemila, akd sam pročačkao po netu ispalo je da je revizija 1.0 povučena iz prodaje zbog problema, a kod nas se uredno mogla nabaviti još dugo

ECS K7S5A, više revizija ploče, kod nas se uglavnom mogla nabaviti verzija koja je imala problema ako staviš više stickova rama

...vjerojatno bi se našao još koji primjer, mislim da smo bili među svjetskim rekorderima i po broju neispravnih WD diskova po glavi stanovnika svojevremeno.
U tome je stvar. Neko je pisao da je komponenta, komponenta. Ali ne bas. Prije dosta godina je Autronic izgubio zastupnistvo WDa jer su kupovali "robu s greskom", naravski, po nizim cijenama. To je taj broj neispravnih WDova po glavi stanovnika. Svi su kupovali od Autronica, a oni od otpada na koji se bacaju neispravni diskovi.
Zato molim lijepo, komponenta xy s/n 5232 nije uvijek identicna komponenti xy s/n 6532
Staro 04.07.2003., 10:39   #21
STRMX
Premium

STRMX's Avatar

joj kak se hvale

copy/paste

HGspot 129. u svijetu po broju prodanih računala
Po svjetskom istraživanju tvrtke IDC, HGspot je 129. po veličini isporučitelj vlastitih konfiguracija u svijetu. U statistici je našlo mjesta prvih 20 kompanija iz svake zemlje. Prema istoj statistici, HGspot bi u Americi bio 15. na ljestvici prema broju prodanih računala.[3.7.2003]
Staro 04.07.2003., 10:44   #22
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Re: joj kak se hvale

Citiraj:
Originally posted by STRMX
copy/paste

HGspot 129. u svijetu po broju prodanih računala
Po svjetskom istraživanju tvrtke IDC, HGspot je 129. po veličini isporučitelj vlastitih konfiguracija u svijetu. U statistici je našlo mjesta prvih 20 kompanija iz svake zemlje. Prema istoj statistici, HGspot bi u Americi bio 15. na ljestvici prema broju prodanih računala.[3.7.2003]
A po prodaji nespravnih bili bi prvi ili drugi
Staro 04.07.2003., 10:50   #23
STRMX
Premium

STRMX's Avatar

he
bas me zanima sto bi rekli,kada bi procitali sto se sve pise o njima
Staro 04.07.2003., 11:25   #24
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking kaj bi rekli....

Citiraj:
he
rekli bi -"da se za dobrim konjem prasina dize!!"
a mi svi bi dodali "za losim jos veca!!"-kaj ne??

ljudi..........pa najte nofce u vetar hitati!!!!
bolje da ulozite u grega,marca,tora,devu,raka,mene....
mi barem priznamo reklamacije!! (nabrajam nasumce....bez uvrede!! )

shvatite vec da ste potrosaci,imajte potrosacki mentalitet!!
al za svoje nofce iscijedite i zadnju trunu usluznosti,znanja i dobre volje...il ih jednostavno popljlujte pred ostalim musterijama!!!!! to se tak dela i schlusss!
ak i nis ne zbavite ,bar nebute imali cireka na zelucu jer vas je neki flajpan u bogznatepitam kojem pc-shopu iznerviral il ignoriral!!
pustite grlo,izbacite im( protu)argumente zakaj ne valja to kaj reklamirate...al pred ljudima ,a ne sapcuci na vuheko serviseru koji vas btw ne jebe ni 0.002%!!!!
dignite svoj glas,dobro hrvatski puche!!(m.gubec)

i nemojte misliti da je uzalud!!!
evo ja se javljam za glasnogovornika!!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2003., 15:22   #25
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Citiraj:
he
Ma baš njih briga. Dok ima onih koji tamo kupuju i budala koje kupuju konfiguracije ovo ih pre više ne dira
Staro 04.07.2003., 19:33   #26
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyberphere
Ma baš njih briga. Dok ima onih koji tamo kupuju i budala koje kupuju konfiguracije ovo ih pre više ne dira
Jes, a po izgledu staklenika vidi se da im dobro ide, baš zato sam još više ogorčen
Ma čim netko izađe iz garaže (šume, podruma, berlinga, makne se od štafelaja sve isti qurac )
g o t o v o je, prestaje svaka veza sa bazom i zavlada totalitarizam i megalomanija .

Staro 04.07.2003., 19:43   #27
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Dragutin
Jes, a po izgledu staklenika vidi se da im dobro ide, baš zato sam još više ogorčen
Ma čim netko izađe iz garaže (šume, podruma, berlinga, makne se od štafelaja sve isti qurac )
g o t o v o je, prestaje svaka veza sa bazom i zavlada totalitarizam i megalomanija .

Što tebe živcira mene baš veseli. Blaženi HG-Šrot i sl. Ni sami ne znaju što su mi u životu priuštili. Zadlje je bilo ljetovanje na Jadranu a neposredno prije toga i jedan dobar biciklići. Kriteriji za bicikl su mi malo slabiji nego za komp pa predvidite koliko je koštao.

I LOVE IT.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2003., 20:29   #28
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Ako tebe nisu uspjeli preveslat to neide njima u prilog već tebi, a ja sam htio reći da ako su već u roku par godina toliko napredovali da izađu iz izloga premalog za kiosk na ekskluzvinu lokaciju sa privatnim parkingom trebali bi i poboljšati svoju uslugu
prema stalnim i novim mušterijama a ne sa zahtjevnog tržišta konfiguracija i komponenti prebaciti se na šrot i iskorištavati trenutnu pomamu za klima uređajima. Neka to ostave Pevcu.
A isto tako markentiška prijevara kupaca 3Dmark rezultatima nije uspjela ni nVidiji pa neće ni njima.
Staro 05.07.2003., 15:09   #29
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Exclamation Popis

1) ECS K7S5A jednom u mjesec dana izgubi postavke namještene u BIOS-u. Primjetio sam nakon par mjeseci. Nisam se žalio i to mi je već normalna stvar jer ionako malo malo prčkam po njemu.
2) HDD nakon 5 dana prdnuo na rosu. Zamjenio sam ga za Maxtor, a prilikom zamjene nisam bio jedini u redu.
3) Jedan slot 256 Mb memorije. Dva dana sam slagao kompjuter dok nisam skužio u čemu je stvar.

Sve se ovo dogodilo u pet dana prilikom slaganja jednog kompjutora, a za matičnu sam skužio nakon par mjeseci.
Bio sam lud i j... sam im sve po spisku.
Za memoriju i HDD-ove su znali da su loše kvalitete.

Iskreno mi recite što bi se trebalo dogoditi da kod njih nešto kupim?

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2003., 15:32   #30
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Popis

Citiraj:
Originally posted by AMD
1) ECS K7S5A jednom u mjesec dana izgubi postavke namještene u BIOS-u. Primjetio sam nakon par mjeseci. Nisam se žalio i to mi je već normalna stvar jer ionako malo malo prčkam po njemu.
2) HDD nakon 5 dana prdnuo na rosu. Zamjenio sam ga za Maxtor, a prilikom zamjene nisam bio jedini u redu.
3) Jedan slot 256 Mb memorije. Dva dana sam slagao kompjuter dok nisam skužio u čemu je stvar.

Sve se ovo dogodilo u pet dana prilikom slaganja jednog kompjutora, a za matičnu sam skužio nakon par mjeseci.
Bio sam lud i j... sam im sve po spisku.
Za memoriju i HDD-ove su znali da su loše kvalitete.

kupis srot plocu i ocekujes da radi sve kak treba...jebaga ja kupio fuchu i nisam pobijedio u montecarlu...cak sam izletio iz prvog zavoja jer su mi gume bile za kisu a ne za suho...

2)koji disk?

3)ako si kupio noname memoriju sto si htio...a ako si kupio infineon,samsung i sl onda to nema veze s hgspotom...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno