|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
prekidanje interneta
kad sam na netu pojavi mi se ova poruka i na kaj god kliknem internet mi zablokira i nemogu dalje surfati..skeniral sam sad ad-awarom i s&d ali ne pronalaze nista..probal sam promijeniti browsere ali nema promjene..a kaj je najgore nemogu ugasiti net preko ono ikonice u trayu nek moram odštekati kabel iz modema.. http://www.imagesforme.com/viewer.ph...79bezimena.GIF |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Moguce da ti se komp smrzne zbog hadware-a. makni overclock pa surfaj par dana...
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ne smrzne se meni komp nek internet, ja mogu normalno raditi na kompu ali kad sam na netu i kad mi se pojavi ta poruka nemogu ništa raditi na netu..ali i dalje ostanem spojen na njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Smrzne ti se porogram, generic host process, pribaj neoverckirano.Ako to nije, onda nove win, il ove pokusat spasit malo jacim zahvatima.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ima ko kakav drugi prijedlog osim reinstalla win...? btw.probao sam ne-overclokirano al nema promjene |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Moguće da si dobil trojana sa postavkama da ti po sebi preore servise. Preskeniraj sa AV, NE izbriši ga je r ti problem ostane, nego skini za tog trojana alat za micanje. Ak zagusti, prije reinstala možeš probat repair vindofsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
meni ponekad pomogne .. vjerovali ili ne .. i onaj "send error report" ... istina da je to u 10 slučajeva od njih 1000 ali nikad neznaš . .. .. probaj kliknuti na to i malo pričekati .. ak ima rešenje za to onda ti se bu na tom prozorčeku pojavil mali link plave boje .. mislim da je u donjem ljevom kutu .. ili ti bu samo otprlo stranicu ..
![]() |
#8 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=51417 evo ovak sličan problem sam imal i ja, samo kaj mi se i otvorila slika koju sam postal...sredio sam tak da sam vratil sustav i sad je dobro..mada opet ne znam u čem je bil problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|