|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]()
![]() |
#2 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Zlocesta lisice, kome si se prodala : wtf : Dobra fora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nek nego objasni meni glupome kaj je sad to??? ![]() :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa ovo cak i nije nemoguce...zasto ne? microsoft ima dovoljno novaca ![]() a sto se tice IE7..dignuo sam ga na poslu...paaa..moglo bi se reci da mu mozilla bas i nije neka konkurecija..imam samo par primjedbi za novi IE ali to nije ništa strašno..vezano je uz shortcut keyeve..ostalo..mrak mrak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
System Requirements The following bare minimums are essential for the optimum operation of MS Firefox 2007 * A Credit Card * Microsoft(R) Windows(TM)/Vista Operating System * Microsoft(R) Mouse & Keyboard (Hyperlinks will NOT work without these) * Live(TM) Messenger (Required API to maintain dangerous CPU temperatures) * Microsoft(R) Office 2007 (Provides the ability to scroll webpages) * Quad Core Processor (For loading Hotmail.com) * Any SLI Configured Graphics Card > 512mb (TO Display High Definition GIF Images) * 1024 MB of RAM (Compensation for Frequent Memory Leaks) * 483MB Disk Space Warning Visiting the following sites using MS Firefox 2007 will cause your computer to shut down unexpectedly * www.google.com * www.gmail.com * www.apple.com * www.itunes.com * www.yahoo.com * Any sites with the phrase: microsoft/windows/explorer/vista/bill sucks |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
strgao sam se kad sam ovo citao :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ljudi... aj zaboravite ova nagađanja oko kupovine.... postoji nešto što se zove licenca. i postoji nešto što se zove "pravni subjekt: non-profit corporation" kada bi MS i kupio mozillu, ne bi smio koristiti dio koda koji je pod viroznom mozilla licencom, dakle morali bi veći dio cijelog koda mozillinih proizvoda koje su contribute-ali ljudi koji ne rade za mozillu, pisati sami. nanovo.
![]() |
#13 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne možeš. možeš, ali licenca pod kojom su mozillini proizvodi nije ista pod kojom su dijelovi koda koje su contribute-ali developeri koji nisu u mozilli. daklen, ako bi ih netko i kupio, ne bi mogao copyright-ati proizvod s tim kodom, niti bi ga mogao izdati, a da nije opensource.
![]() |
#15 |
teta Mraz
|
: lol2 : skoro infarkt da nisam dobio ![]()
![]() |
#18 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|