|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Driveri za grafičku
Imam jedan problem, monitor nemože više od 85Hz zbog nedostatka drivera, instaliro sam drajvere za monitor ali mislim da nije ulovilo drajvere za grafičku nakon što sam 48. put reinstaliro windowse, i sada ja skinem novi kataljist 6.9, i idem ja to instalirati, nemogu instalirati jer nema net frameworka 2.0, skinem ja net framework, sad nemogu net framework instalirati jer nema windows installer patcha, skinem ja windows installer patch i opet ga nemogu instalirati zato što je instalation information data unavailable, sad vi meni recite ko je tu lud osim mene i kako da to riješim, ne da riješim to što sam lud nego ovo s kompjutorom: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Framework ti ne treba za drivere, stavi samo DD (display driver) i ATT (ATI Tray Tools). Prije instalacije drivera za grafu obavezno stavi drivere za chipset, a prije drivera za chipset stavi DirectX 9.0c (ako ne instaliraš Win sa SP2).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Počisti lijepo sa driver cleanerom i stavi ove drivere 6.10 ili 6.9, integriran ti je control panel... http://www.ngohq.com/home.php?page=F...&dwn_cat_id=18
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|