|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
može li itko pomoći ovoj neznalici. Već dva dana moram koristiti kompj. u Safe modu jer ga ne mogu normalno upaliti. Piše, citiram: If problem continue, disable or remove any newly instaled hardware or software. Disable Bios memory options such as caching or shadowing. Technical information. STOP:0×000000F4 (0×00000003. 0×831570B0. 0×83157224. 0×805F9F889 Beginning dump of pHysical memory Phyisical memory dump complete Windowsxp professional ovo pišem s lapotopa a kompj. i je novi ne smim majki reć da sam opet nešto zaj... molim vas pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jesi probala opciju "Last known good configuration"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Probaj u Safe modu u Add or remove obrisati zadnje što si instalirala, ako ti Last known good configuration nije pomogao. Pogledaj u Device Menageru ima li kakvih žutih upitnika pod System Devices? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Još jedna stvar: boot sa instalacijskog cd-a windoza, započeti instalaciju. Kad dođe do onog da prepozna već postojeću instalaciju na disku i pita želiš li napraviti Repair postojeće ili instalirati novu, odabrati Repair. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
jesam probala sam ali nigdje žutih upitnika, a instalacijski cd je negdje zagubljen jel postoji neki drugi način. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Probaj u BIOS-u "Load BIOS default", mada sumnjam da je u tome problem. Najvjerojatnije da ti je neki sistemski fajl (ili više njih) oštećen ili na drugi način izvan funkcije. Ako je tako, probaj eventualno pokrenuti System Restore i vratiti sistem na datum prije nego su ti se ovi problemi pojavili. Ako to ne pomogne, ranije opisani Repair jedino je rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Adrijana, daj šarmiraj nekog momčića koji se razumije u te stvari, pa će stvar riješit učas. Ovako možemo samo nagađat što je, pa ako ćorava kokoš ubode zrno, dobro, ali je malo vjerojatno.
![]() |
#8 |
Registered User
|
Hvala simba
Simba hvala, riješila sam problem,bar ga više ne moram pokretati u Safe modu. Ali ipak ću ga odnijeti na servis jer je pun virusa i glazba šteka. Hvala puno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
imam
imam, u tome i je problem imala sam ih krcato i njih i antispaywera i svega, sada sam sve izbrisala, i ponovno ću sve reinstalirati. A imao si pravo, SYstem restore. Nego, koje mi programe za zaštitu preporučaš: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ako želiš besplatne, onda AVG kao antivirus i Sygate Personal Firewall kao firewall. A ako si spremna platiti za sigurnost, onda preporučam Trend Micro Internet Security, gdje dobiješ kompletan paket antivirusa, firewalla i još nekih stvari. Nadalje, treba ti nešto poput "Ad-Aware" i "SpyBot-Search and destroy", te recimo "AVG-Anti Rootkit" (sve je besplatno). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|