|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
koji miš kupiti?
ok društvo htio bi si neki novi mišek kupiti, onako za ugodan rad na kompu, htio bi neki gamerski, po mogučnosti dobar i izdržljiv...nebum sad dal za miša 500kn, nego jel ima nešto preporučljivo za 250-300kn razmišljao sam o Razer Krait, makar vi napišite kaj je ok i jel bi se isplatilo recimo uzet logitech MX 510, čini mi se da je još uvijek to ok miš |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
kaj nitko nebre predložiti ništ??? ajde do 300 kn.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
logitech mx518. isplati se dodati još 50kn. odličan miš. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
razmišljao sam da uzmem mx510, jel ga vrijeme pregazilo pošto dolaze ovi laserski miševi ili je još uvijek dobar? košta 280kn a treba mi neki ok miš za gaming ako uspoređujemo mx510 i 518 razlika je 100 kn a to je malo previše |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
a di ima 510 za 280kn? ak ga nađeš za tolko uzimaj. nije ga pregazilo vrijeme odličan je to miš i biti će još dosta vremena uzor ostalim mišovima. nema neke razlike između optičkog i laserkog. između 510 i 518 jedina je razlika kaj 518 nudi duplo više dpi(518-1600 510-800) i brzo mjenjanje osjetljivosti na gumb... to brzo mjenjanje prilično beskorisno ali 1600dpi nie. ja sam sa većeg sensitivitya i 800dpi prešo na manji sensitivity i 1600dpi i puno mi je bolje pogotovo u igrama fakat je precoznije nema onak da ide ko po kockicama nišan kad se fino nišani. |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Uzmi si bilo sto na bazi mx500. Znaci mx500, mx510, mx518.... Geniusa ergo su hvalili, ali vidim da je vise manje svima riknul u roku 2 mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
kao što je Fleks rekao - Kupi bilokaj na bazi MX500... sa mx510 ili mx518 nećeš nikada pogriješiti u kupnji. kolko sam vidio,mx510 ima najjeftiniji u Kvarku za 284kn dok mx518 najjeftiniji ima za 362kn u Optimum računalima. možda će ti još biti i korisno kaj npr. u Feniks kompjuterima na mx518 daju garanciju 60mjeseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
i opet preporuka za mx510, za te pare nemres dobit bolji miš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koliko vidim mx510 ima samo kvark ali pise da nije raspolozivo i daju garanciju samo 12 mjeseci: suicide trazi dalje inace ja imam genius ergo 525 i mis je super,meni bas ne lezi u ruci kako treba ali za mnoge je jako dobar. nije mi krepao, a i da krepa ima garanciju pa ako izgura koliko traje garancija opet sam dobro prosao, makar mislim ako toliko izgura da je ok pa nece ni krepat nakon garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
a za taj genius sam čuo da je nekima radio i probleme tjekom instalacije, nekima je krepao, neču kupovati miša koji če mi MOŽDA raditi dost dugo...trebam neku garanciju da je miš kvalitetan, a mx510 vjerujem da je |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Iman mx510. Možda ga je vrijeme i pregazilo, al meni ne triba bolji ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
to sa instalacijom je nekima radilo problema kad su spajali preko USBa ali preko ps2 svima radi normalno. inace mis moze radit i bez drivera. ipak bi radje kupio geniusa za 170kn+podlogu za 130kn nego MX510 za 300kn, uzmi u obzir da genius ima 2000dpi... a vidim da se brines da li je MX510 pregazilo vrijeme. pitanje je samo da li ti je dovoljan, ako je, ne moze zastariti..nije to graficka. btw. gdje mislis uzeti 510? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
u kvarku, baš danas bio tamo i kažu mi da dolazi u čet. Ovak ovaj genius, mislim može bit stvarno dobar, ali čim je meni 2-3 osobe reklo da zeza, ne želim riskirati. Meni treba ugodan miš jer 80% vremena trebam za ugodan rad u win, tak da mislim da nebi ništ preveč dobil od 2000dpi. sad 100 kn simo tamo nije neki problem. A ipak mislim da je Logi kvalitetniji, čak sam čuo da su se neki bunili da je miš prelagan i nije plastika kvalitetna...več sam se dvaput zeznuo kaj sam uzeo miš koji nije malo bolji... Anyway, kakvi pak su mišeki od Microsofta? Ja inače imam sad Wheel Mouse Optical, miš radi savršeno od prvog dana, ali pošto nije profiliran, mučim se nakon dugog korištenja, zanima me kakvi su ovi novi Intelli mouse? vidim da ih je večina wireless, recite, jel to imalo laga, jer po meni žica je žica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo da ti se javim i odovorim na neka pitanja, sad sam tek vidio temu.. ja sam imao Geniusa ergo 525, i među onima sam kojima je krepao... morao sam za nešto zamijeniti pošto u LINKS-u NE vraćaju lovu, novoga nije bilo niti naznaka da će ga dobivati opet, pa sam MORAO doplatiti 100kn, i uzeo MX400. ovako, meni mx400 odlično paše, što za Geniusa i nisam mogao reći.. iako je Genius čista kopija MX1000, tako da je ergonomija ipak dobra, ali za moju medvjeđu šapu, i nije baš.. Genius, kvaliteta plastike nije na nivou logija, počela mi škripati desna tipka pri stiskanju nakon 2 tjedna, a nakon još dva je krepao, samo jedan dan više nije radio, iako prepoznat u windozama... no, da se vratim na temu. Genius je imao bolji laser (preuzeto sa Logija G5), plastika loša, tipki i više nego dovoljno, softver, onako... ali nije ni Logijev najbolji.. to im jedino i zamjeram... MX400, jako dobro ergonomski pogođen, ima bočni scroll (imao je i genius, i navikao se, i odlična je stvar), i ima bočne tipke back/forward, naravno programabilne... ponekad se zna ponašati malo neprimjereno, kretati se čudno, ali ću to pripisati mojoj podlozi.. (Genius je na toj istoj podlozi radio nez problema) ... Microsoft miševi - nisam imao prilike raditi s njima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
e napokon da se netko javi s tim mx400 ![]() tnx gabre, i meni izgleda ko super miš ,samo mislim da je više za normalan rad u win nego u igrama...mislim da je mx510 tu malo bolji, ispravite me ako sam u krivu. Ali ovaj Genius, to odpada odmah, nisam ni razmišljao o njemu odkad sam pročitao onaj tvoj review |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
moja preporuka isti mx510, uz mx500, daleko naj pacov koji sam koristio
![]() |
#22 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja ne uspijevam skužiti ni kako na ovom Logiju programirati tipke u igrama? ako znaš, bio bih zahvalan ako bi to podijeli sa mnom... ![]() Citiraj:
miš mi bolje "leži".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
pa ne rade u svim igrama te tipke. al u onima u koima na 518 rade na geniusu kenjaju(tak sam ja skužio iz onog dal tvog reviewa, nekak si uspio naštelat da radi ova sastrane za granatu al nisi mogo držat granatu, samo domah bacit-što je niškoristi)sad neznam dal di rade na518 rade isto i na mx400... |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
ljudi ovako...pliz pliz ako netko zna u kojem dučanu u HR ima ra kupiti MX510 nek tu napiše, nemojte gledati nabavu.net jer updejtaju bazu svake prestupne, tak da ako netko zna u nekom šopu kraj sebe nek pliz javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
najjači miš je definitivno Logitech MX1000 imam 2 kom i nebi ih mijenjal za ništa...!!
![]() |
#27 |
Premium
|
e nakon mukotrpnog traženja našao sam mx510 u jednom shopu, ali cijena je 299 kn, sad neznam dal mi je to isplativo pošto je mx518 u hgspotu 369 kn....kaj vi mislite, jel dost osjetljiva razlika izmađu njih, mislim koliko vrijedi taj 1600 dpi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
MX510 je odlican mis i vrijeme ga uopce nije pregazilo, jos uvijek rula, a ako imas 70kn viska onda uzmi mx518 ![]() Razlike ima, ali nije velika, mx510 ce ti biti i vise nego dovoljan za igre. Zadnje izmijenjeno od: West. 04.11.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
imo ti taj dpi fakat nisht neprestavlja. tako da ti je sigurno 400 dosta. neki od najboljih aimera i danas koriste prahistorijske misheve. puno vaznije ti je mogucnost da mozesh dici hz.
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo da se pridružim ljubiteljima mx510, jedan veliki + za njega, izdržao je mukotrpne 2 god rada kod mene dotičnog- rastavljanje, sokovi, prašina...... i dan danas radi kao nov. Velika preporuka
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|