|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Solidan je to uredjaj, ali jedini nedostatak je slab procesor, samo 200 MHz :mad: Osim toga, nema UMTS, nema video pozive, itd.. sad ovisi sta od toga tebi zbilja treba.. Sto se tice procesora, skype ti nece radit, filmovi takodjere nece bas najbolje radit, mozda i jos koji program, pokoja igra, emulatori... osim toga sve 5.. Ja sam neki dan kupio HTC TyTN ( aka MDA Vario 2 u t-mobile ponudi ), koji ima 400 MHz procesor, bolju tipkovnicu, dvije kamere, sve zadnje tehnologije, jednom rijechju definitivno najbolju PDA trenutno na trzistu.. Jest da je skuplji od Varia, ali nezalim ni kune ![]() Moja preporuka je da pogledas HTC TyTN i da razmislis o tom uredjaju ( ak ti 6200 kn nije puno dat za njega ).. Ali ni Vario nije losh izbor ako nemas toliko novaca za izdvojit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Vario je dobar i za filmove ali samo ako ih prethodno rekodiraš na navedenu rezoluciju i bitrate. Čuj, za ono čemu većinom služe PDA uređaji je dobar (personal digital assistant). Gledanje videa je ok, ali je ekran premale dijagonale da bi uživao u prizoru. Što se tiče glazbe super je, ima savršene stereo zvučnike. Mislim ono, ako ne pretjerujemo onda je ok. Jer ipak ima dosta spor procesor da bismo od njega očekivali čuda. Ali za uređaj koji možete dobiti za cca 2k kN njegove funkcije su odlične. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I ja bih molio nekoga ako zna kako otključati mda vario na druge mreže? Programi? Firmware? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ovako našao sam točno instrukcije i program kako otključati MDA Vario, znači samo SIM otključavanje. Nemam nigdje za uploadirati program, ima 1.3MB, da li to može na forum ili gdje? Inače ima ga za skinuti, al se mora registrirati an drugi forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|