|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
phpBB
kako napravit u phpBB forumu se mogu upodat attachmani uplodo sam forum i sve radi ali nema attachman opcije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ili trebas skinut neku vec "hackiranu verziju" ili dodat plugin za attachmente, pogledaj na njihovoj stranici, nisam vec dugo s tim radio. alznam da zadnji koji sam stavio ima attachmente, jos je na webu.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?db=1 tu skines sto god zelis. za svaki mod imas uputstva. sto uploadat kamo, iz koje datoteke izbrisati sto, zamjeniti cime, dodati sto. igraj se. ja sam prije par godina noci i noci proveo uz to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
radim si jedan svoj forum..ali nisam ga dala još van,jer hoću pripremiti sve teme... e sad vidjela sam ovo...ali molim te reci mi ak ja to downloadam ...šta da radim dalje s tim...u kojem folderu da to otvorim i kako da to instaliram u sam forum??? i da možda znaš...kako da ubacim cod (od programa za praćenje posjeta) kad nemam nigdje tu opciju da mogu ubaciti cod...tj ja je ne vidim ths: hello2 : da i dali ima neka fora da si sačuvam podatke s foruma...osim ručno copy/paste |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
a admin panelu koliko se sjecam postoji export. sto se tice moda za pracenje posjeta. kada ga skines u zipu trebala bi dobiti readme.txt ili tako nesto ne sjecam se vise. u njemu ti je do zadnjeg detalja napisano sto ide kamo i tako dalje. pazi da sve fajlove koje modas skopiras na komp 2 puta. jedan folder je radni, a drugi backup. ako slucajno s...bes, mozes vratiti kako je bilo. sto se tice alteracija u MySQL bazi, to je vec malo teze ali izvedivo. preko admin panela od hostinga udes u MySQL bazu koja se koristi za forum i tamo opet radis sto ti pise da napravis. dakako da je mnogima sve ovo bilo prekomplicirano pa je zato izmisljeno ovo: http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=26 samo toga se posebno pazi. ja ga nikako nebi preporucio jer on kad zezne, skoro pa nema povratka. a ima i modova koje opet nije ni sposoban postaviti. kazem, pazi ga se. ne zato jer pise da je "beta" vec zato jer je to automatiziran sustav, koji ako zezne moze skoro pa nepovratno zeznuti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
ddobila sam samo ovaj link i na tom siteu cod...koji neznam kud bih stavila..kad nisam ja izrađivala stranicu,nego je već izrađena ne kužim zašto da bude skopirano na compu..kad ništa od foruma nemam na compu?? Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Premium
|
ja mislim da smo se mi krivo sporazumjeli... www.phpbb.com skini najnoviju verziju foruma od tamo, slijedi upute, aploudaj sve fino i onda vidi... jer mi se cini da ja tebi jedno a ti meni drugo ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
http://tinyurl.com/ygx9xm Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pa je to je taj.... dole mi piše ovo Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Charcoal2 Theme © Zarron Media Free Forum Hosting by Forumer.com, setup your own phpBB forum now! Read our Terms of Use. Archive We are the largest free phpbb hosting provider. #20 Anti Virus Software | FileHive.com (free image/video hosting) (ako si gledao adresu u codu...to nije ta adresa od foruma..to je adresa od drugog foruma) čuj pa prije tjedan dana...ili deset najviše sam skinula forum..pa valjda onda mora bit zadnja verzija... ma ja niš ne kužim.... što se tiče postavki u samom forumu to mi je sve jasno, i to sam si sve poštelala da mi odgovara... samo sam eto htjela da vidim od kud ljudi dolaze(forum je religijski) i neznam taj kod ugurati na forum a i pretpostavljam da će mi ga htjeti rušiti s vremenom (jer je to česta pojava na religiskim forumim)..pa sam htjela ga malo zaštititi a daj reci ako ja imam stariju verziju..na koji način mogu napraviti upload a da mi ostanu svi textovi koje sam već unijela btw...hvala na strpljenju i odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ček kolko vidim to je autmatski postavljen forum na beslatnom "forum hostingu" (Forumer.com) ili.... kolko znam da nemaju ni FTP pristup...niš...bar mislim : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
e to sam htjela reći ...samo nisam znala kak..jer mi je terminologija malo u banani: nuts : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
znaci da nisi "skidala" forum nego si otvorila besplatni na forumer.com. znaci da nemas pristup MySQL bazi odnosno da nemas pristup nicemu osim svom admina panelu, odnosno da mozes zaboraviti na bilo kakve modove. forumer.com je vjerujem dobro zasticen pa se za to ne moras brinuti a negdje u opcijama svog accounta na forumer.com pogledaj i mozda imas kakvu opciju za stavit mod ili vidjeti otkuda tko dolazi. osim toga za svakog usera mozes vidjeti njegov IP a onda preko nekog od mnogo besplatnih servisa mozes pogledati otkuda taj IP radi. cak i u admin panelu kad kliknes na IP nekog usera, odvodi te na stranicu na kojoj ti pisu vise-manje sve tebi interesantne informacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
e da to je tak... a reci vidjela sam neki hosting koji je davao forum na download...ali mi to nikako nije bilo jasno kako i zašto bi mi on bio downloadiran na compu jel to onda ja mogu njega uređivati off line pa preko ftp uploadati ili koje su to fore....kako se on uopće s compa prebaci na net... ili to onda oni daju svoju uslugu...pa s njihovog servera uploadaš taj forum... samo zašto bih ga skidala na comp...pa onda uploadala hoću pitati da li je takav forum sigurniji...i da li se može u cijelosti spremiti na hdd hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Oprosti Mat, zasmetalo me... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma ciljao sam na to da MySQL nije jedini tip baze s kojom phpbb može raditi...
![]() |
#16 |
Premium
|
aha. to znam lol ![]() mislio sam da govoris da je moguce bez bilo kakve baze podataka pa mi nije bilo jasno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|