|
![]() |
#1 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Muku mučim oko tih kućišta, 99% njih su mi preodvratna, a pola od onih 1% su Lian Li modeli od 2k kn, prema tome ostah na 0.5%. Za sad jedino što mi je kako-tako prihvatljivo je Centurion 5 (White) i Antec P150. Tog bijelog Centuriona trenutno nema u Linksu, gdje ubadam konfiguraciju, a idem u shopping u subotu izgleda, pa ću najvjerojatnije ubost kućište negdje drugdje. Antec P150 mi ionako izgleda bolje, a i bolje su mi njegove osobine - 12cm rear fan, 2 x 9cm front (sva 4 diska su hlađena, naspram 2 kod Centuriona), pa gumice za diskove itd. P150 dolazi s napajanjem, Antec Neo HE 430, pa me zanima da li je to napajanje ok (koliko sam skužio iz stickya i nešto recenzija, jest). Meni se čini idealno za moje potrebe. Što mislite, preporučate mi tu kućište / napajanje kombu za 1000 kuna? Konfiguracija je E6600 / Asus P5B Deluxe WiFi / ATI 1650 / 2x1GB / 320 GB Baracuda (kasnije eventualno 3 diska u RAID 5, još jedna grafička, ali ne SLI, te podosta eksternih uređaja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
To je super kučište (navodno neki vele bolje i od P180) zajedno sa dobrim napajanjem. Ako ti se sviđa (kako izgledom tako i cijenom), mislim da si super kučište i napajanje odabrao!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
|
Lulek. Nema ga nigdje, prodano. Ako netko zna neki shop gdje je ostao koji model na lageru, bio bih zahvalan (uglavnom ih dosta još ima na sajtovima dućana, ali ih nitko nema u stocku, niti ih mogu naručiti). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Optimum? Oni dobijaju redovito. Zva sam ih prije tjedan dana u vezi p180 i rekli su da ga nema, ali nakon 5 dana su ga dobili. Ja isto to planiram uzeti jer se cini kao odlican kombo (s PS-om) za te nofce.
![]() |
#5 | |
Čovjek
|
Citiraj:
M-San je distributer, a oni ga nemaju. Jedino ako je nekom shopu ostao koji neprodan na lageru, a takav još nisam našao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Imam ga nekih 4 mjeseca i mogu rec da je rijec o vrlo dobrom kućištu koje dolazi s vrlo dobrim napajanjem.
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005