|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Referat - Caritas (HR)
sry. kaj pitam al ja nemrem nać niš o tezeju - to je onaj svjetski susret mladih koji se ove godine kod nas održava u ZG i okolici...stalno mi izbacuje neke grčke mitove :confused: pls. nešto o Tezeju...hvala ![]() btw. čuo sam da imaju stranicu al ja nemrem do nje : suicide Zadnje izmijenjeno od: svebee. 30.10.2006. u 18:32. |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
zahvaljujem ![]() btw. bil sam blizu...hehe |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
Caritas (HR) evo frend me zamolil pa pls. ak neko ima...ja sam tražil na njihovoj službenoj stranici al nema bog zna kaj...trebalo bi mu "malo" više teksta...naravno o Caritasu (hrvatski dio) na HR jeziku...tnx. unaprijed ![]() btw. molio bih nekog od moda ili admina da pobriše onu temu "Caritas HR"..hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
http://de.wikipedia.org/wiki/Caritas ovo je njemacki... odi lijepo u crkvu i pitaj popa...tako je frend rjesaval referat iz vj.. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
|
hehe, kad nam je pop.... : bonker : - više buš na dobitku ak ne pitaš : lol2 : ajd probal bum ovo mu nekak složit pa bum(o) vidli...btw. super je kaj postoji Google - kaj sam odma translate sa Nj - ENG....jer inače bi bil u banani ![]() tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|