Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.10.2006., 10:00   #1
turista
Premium
Moj komp

turista's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
MAXTv

Je li si netko uveo maxtv? Interesira me kakvi su dojmovi, loše i dobre strane. Da li HT pruža uslugu kako treba?
turista je offline  
Staro 25.10.2006., 10:02   #2
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Oglas
Staro 25.10.2006., 23:17   #3
trpi
Guest

ovako zamolio bih nekog da mi pojasni što je to točno maxtv. čitao sam na njihovoj stranici al nije mi baš najjasnije. vidim neki promet/brzina se računa, kako to? kakvi uređaju su potrebni, treba li nekakva tv kartica, jel taj maxtv namjenjen za komp il tv, mislim kakav signal daje digitalni analogni... koje su cijene, jel isplativo to...

Staro 25.10.2006., 23:21   #4
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Matth€w je offline  
Staro 25.10.2006., 23:23   #5
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
ŠTO JE MAXtv?

MAXtv je digitalna televizija koja Vam omogućava još bogatiji televizijski program u Vašem domu. MAXtv ponuda uključuje pristup više od 50 domaćih, regionalnih i stranih TV kanala. Ono sto uslugu čini posebno zanimljivom je i pristup MAXtv Videoteci koja vama omogućava da posuđujete filmove iz Vaše fotelje jednim klikom na daljinski upravljač. Uz MAXtv nema više trčanja u videoteku, plaćanja zakasnina i sličnih stvari koje su Vas uvijek živcirale. MAXtv videoteka vam nudi veliki izbor domaćih i stranih filmskih hitova, veliki izbor crtića za djecu, dokumentaraca i sličnih TV emisija i serija dostupnih na zahtjev. Svaki član Vaše obitelji, bez obzira na svoje interese uz MAXtv pronaći će program za sebe. Jednostavan i brz interaktivni TV vodič kroz sadržaj omogućit će Vam i pregled svih MAXtv kanala s opisima emisija i filmova, a možete postaviti i podsjetnik za omiljenu seriju. Osim toga ponuđene sadržaje u MAXtv Videoteci i na TV kanalima možete pretraživati i po ključnim riječima, nazivu ili po kategoriji. A tu je i roditeljska zaštita koja djeci onemogućuje pristup neprimjerenom sadržaju.
Evo...
Staro 25.10.2006., 23:23   #6
trpi
Guest

ma eo baš skužio.... sve ok osim cijene priključka 300kn+kabloviranje i potreban scart priključak(jel to ono široko prek čeg se plejka spaja?) pa time nemogu koristit to na kompu, i da iam tv karticu...

Staro 26.10.2006., 07:17   #7
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
na linkovima koji su dani gore sve je opisano, raspravljeno, cjene, spajanje na tv na kom, bli bla....

stoga lock
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno