|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Grafa i monitor
Moram mjenjati :confused: monitor (Hansol od 1997.), pa bih kupio neki lcd 19". Imam cel. 1.7 na maticnoj Gigabyte GA-8IE, pa bi promjenio graficku (MSI StarForce MX400 (MS-8852)). Komp mi koristi za nista zahtjevno (slike, tu i tam koji filmic,najjaca igra spider solitaire: goood : ), jedini zahtjev je tisina. Mislil sam mjenjati graficku zbog dvi izlaza i jeli vidljiva razlika prema analognom izlazu. Obzirom da me do sada zadovoljavao u svakom pogledu, interesira me isplati li mi se mjenjati graficka ili ne. Molim savjet ako mjenjati grafiku, koju uzeti, a da nije skupa???? ?? Koji je monitor 19" dobar __ do 2500 kn ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
monitor..Samsung 940BF http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.317.042 grafu uzmes neku noviju samo radi dvi izlaza i bolje kvalitete slike npr. neku sa nvidijinim 6200 cipom ili neki slabiji ati...(to se moze pasivno hladit) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam kakvu bi sliku s tom karticom dobil? Citam postove, pa mi se cini da ATI ima nesto kvalitetniju sliku od nvidie (brzina mi nije bitna), naravno u cijenovnom razredu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: rib@. 25.10.2006. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jos me interesira dali cu imati probleme jer su novije graficke AGP 8x, a maticna http://www.abcd.com.au/motherboard/ga-8ie.htm podrzava 4x ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ako ima neko nekakvu karticu koju trazim, a ne preskupu i iz Vž je ili okolice moze mi se javiti na PM. PS. Nikad se nisam bavil s OC, ali sam svoj ceeroncek uspjel navinuti na 2140,a ostavil sam ga na 2092Mhz : roller : i za sad se ne rusi (temp je oko 38-42°), a razlika u brzini se osjeti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|