|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
Gigabyte 6600 GT agp silentpipe temperatura
zanima me kolike su vase temperature na ovoj ili slicnoj grafickoj moja je 65 bez opterecenja zanima me koliku ova graficka moze temperaturu izdrzat a da nema problema ? vidim neke postavke od 145 C ... mislim jel to moguce ili ?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
uuuuuuuuuu.. susjed, previše je to ! Silentpipe znači samo da je to nečujno hlađenje i pomoću tih toplinskih cijevi no za tu grafu važe pravila kao i za sve ostale, što hladnija to bolja ! Definitivno previše, 40-44 mirovanje te 55-65 pri opterećenju bi bile neke normalne granice. Stvi mali vent na nju, ako se može i pukni ga na 5v. Pašće temp bar za 15-tak stupnjeva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
|
JA sam silom htio 7600GT silent pipe, al sad mi je drago da je tamo gdje sam kupovao nije bilo. (Razlog bio buka, al ova elsa se opce ne cuje, pa zadovoljen) Mislim da kod pasivnog hladjenja, trebas barem kakav takav protok zraka kroz kuciste, najbolje vent sa strane pa da pirka malo po grafickoj. 65 je malo visa temp, ali to je danas pasivnom hladjenju zato je i 100% tiho , kak bi rekli buka 0dB ![]() ne tnam za 6600 al 7600 po defaultu na negdje 112 C ugasi.
__________________ |
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
80c ti je normalno za bešumna hlađenja, nemas se kaj brinut, u tvornici su ionako valda mislili na to.... (a ima i garanciju) jedino da namjestis neki vent da malo ppuse po njoj, ak te bas zabrinjavaju ti °C...
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Šta oćeš reći ? Da je onda za grafu sa ventom 80c nenormalno ? A zašto pa 80c je 80c kako god bila hlađena grafa kad bi se vodili tvojom logikom. Sam GPU se fizički ne razlikuje kakvo god hlađenje imao i naravno da mu smeta povišena temperatura. Da tvoja karta sa ventom ima 80c već bi vriskao ovdje.. U tvornici misle ? Da, ima garanciju i grafa će izdržat taj režim taman dok ne istekne ista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rule
|
Refresh rate override kako ?
eto preso sam s ati na nvidia i sad se ne mogu snac u cpanelu zanima me gdje se namjesta da je frekvencija monitora recimo 100 Hz na maksimalnoj rezoluciji 1280x1024 (tako da i u igrama bude 100 hz) u atievom panelu je to jednostavno rijeseno...a gdje je to u nvidinom ? hvala unaprijed !
![]() |
#8 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Temperatura za pasivno je ok , na 7300gt sa silent pipe 2 su mi bile temperature 55 i 75 pod opterecenjem , a cim sam stavio glacialtech 92mm gore pale su na 44 i 62 , a sa zalmanom nakon 2 sata opterecenja ne ide preko 52 . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
to stoji , ali gore si napisao za ovu Leadtek extreme . jer bila bas pasivno ili si neki vent dodao ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Hm, i meni stock pokriva i memoriju. A zalman je ipak komadina bakra, tribalo bi to malo bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|