|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Unmountable boot volume & TV-out
1.Ovako, da ne duljim. Koji je najlaksi nacin za popravak Unmountable boot volume-a? Chkdsk i fixmbr nisu pomogli. 2.Imam Radeone i na desktop kompu, i na lapu, a u kuci imam 4 telke. Na bilo koju telku spojim bilo koji komp uvijek dobijem crno bijelu sliku. Probao SVE, ne pomaze.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Za 2. jesi probao S-video -> chinch adapter, chinch kabel, chinch -> scart adapter
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Yep! Not helpin' ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
1. probaj sa sa stranice http://bootdisk.com/ downloadati XP Boot, ima novu verziju fdiska koje je znala pomoci u raznim situacijama. Unmountable boot volume je obicno bio i koban, ali vrijedi probati. Neki dan sam sa te stranice downloadao 4 diskete za w2k i uspjesno rijesio problem. Dok fixboot i fixmbr sa win2k sp4 CD-a nisu to rijesavali. Doduse pogubio sam u tome boot.ini datoteku, ali sa ERD (emergency repair disk) se sve vratilo u normalu i racunaljka veselo pjeva. ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
Hvala, probat cu. To me ustvari najvise i muci, ali do sad je uvijek pomagao chkdsk i fixmbr. sada ne. nj. Desktop: ATI Radeon 9800PRO (na Omegi 3.8.231) - mrvu clockan Laptop: ATI Mobility Radeon X1600 (isto na Omegi, ne da mi se sad ic gledat ver) - naravno, neclockan
check out my photography work Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.10.2006. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
onda, ima li tko rjesenje za unmountable boot volume? komp je poslovni, poprilicno mi je hitno ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
nikako...ovaj put je bio i fixboot u igri, ali nista. moram to srediti samo da proradi, pa kupujem disk novi, jer je ocito u tome problem. posto ovo nije prvi put da se desava. sada je vec lagana panika ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Istlači disk nekim od dijagnostičkih alata proizvođača. Zadnji s takvim simptomima mi je završio u kanti za smeće (Hitachijev alat je pokazao oštećenje ploča) iako je do tada radio bez problema. Što se tiče crno-bijele slike, pretpostavljam da se spajaš na TV scartom. Ako je tako, rješenje je spajanje određenih pinova na scartu žicom. Bilo je o tome riječi na ATI podforumu u par navrata pa baci oko.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
2. Jesi stavio na PAL-B/G standard? Kako si spojio? Ovdje imaš objašnjeno kako treba modati scart da dobiješ sliku u boji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Stavio sam PAL kako treba, napominjem da ovo NIJE prvi put da spajam komp na telku ![]() Ovo za modanje scarta nisam znao, probat cu! Puno hvala ekipa... jos samo ostaje unmountable...doh
![]() |
#13 |
Moderator
|
Polemio konektor (scart). Didn't help :|
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li ga spojio s-video kablom ili kak? Trebaš imat samo taj scart i kabal s-video -> s-video bez dodatnih adaptera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Kabel koji imam je S-video to chinch na ovaj scart adapter. Ok, idem nac S-video to S-video ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|