|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
@tanja
bilo je dosta gluposti ovdje...sad cemo ovako...slozi mi konfu koja 3 god mora radit 24/7 za 6 k kuna...sto radi?pa eto racuna nes...da da 24/7...sutra kad se vratim cu ti odg... @ostali ne zelim vidjet niti jedan post osim tanje ovdje... |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() | #25 |
mc_fish the luda ribetna Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Riblja mjesta u zagrebu ![]() Postovi: 3,703 Reputacija: 6 ![]() | Citiraj:
idakle si ti ispao?? odakle ti ova??:confused: opet se cita previse reviewa? asus je napravijo totalni predizajn ploce i ploca je sad ocer bolji od dfia isto ko i epox...a dfi radi takva sranja u zanje vrijeme s plocama da je to uzas...imas 2 verzije itd...a to znam iz iskustva jer sam sve navedene imao! dfi je dobar...al ne i najbolji... ne jedamput sam napisao kako se ponasaju koje ploce...pa mi se neda opet...negdje imas i mane i vrline ploca a sad trazi ![]() |
![]() | #25 | |
mc_fish the luda ribetna Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Riblja mjesta u zagrebu ![]() Postovi: 3,703 Reputacija: 6 ![]() | Citiraj:
idakle si ti ispao?? odakle ti ova??:confused: opet se cita previse reviewa? asus je napravijo totalni predizajn ploce i ploca je sad ocer bolji od dfia isto ko i epox...a dfi radi takva sranja u zanje vrijeme s plocama da je to uzas...imas 2 verzije itd...a to znam iz iskustva jer sam sve navedene imao! dfi je dobar...al ne i najbolji... ne jedamput sam napisao kako se ponasaju koje ploce...pa mi se neda opet...negdje imas i mane i vrline ploca a sad trazi ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo je podforum konfiguracije na kojem vrijede uz opca pravila i sljedeca pravila: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16559 Ovakve stvari radite na nekom drugom forumu... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|