|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Naj podloga za svoga miša??
Naime,da ljudi malo uvide u kvalitete podloga koje trenutno postoje kod nas... Meni bi isto zanimali,iako sad imam Prestigio Accessories USB Hub and Mouse Pad. podloga mi je jako dobra,svijetli plavo sa strane,ima USB podršku(x4) i košta samo 70kn. imam pitanje u svezi nje-naime,miš mi radi kad uključim u USB na podlozi,ali ne radi eksterni HDD koji se spaja isto sa USB-om. recite vi neka mišljenja o nekim podlogama...naima,shvatio sam da Sharkoon 5-1 podloga nije dobra za moga MX518 jer mi nije ravno na površini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Di si kupio to cudo? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
cemu takve stvari?? mislim, ljepo je pit inovativan, ali ono, ipak, pretjerivanje je pretjerivanje... btw, di se to usteka?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
to sam kupio u ADM-u.brijem da imaju još samo nekoliko komada. @atha-imam ti nekak čudan stol pa mi je miš kad sam ga vukao desno-lijevo ko da se micao,tj. nije bio ravno na površini. @shobru-ušteka se u usb priključak na MBO i onda imaš podlogu za miša(fakat miš super leži),4 dodatna USB priključka i cool plavo svijetlo. ima još koja jako dobra podloga za miša? čujte,za 70kn je jako dobra i više nego dobra... jedino moram napomenut da se podloga kad se komp isključi,da ona ostaje svijelit.malo je zeznuto... pa me zanima ovim putem-se to može kak zriktati da se zgasi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
hmm, mislim da ti propusnost na toj podlozi odnosno usb hub-u nije dovoljna za eksterni hdd iako specifikacije govore o usb 2.0 sto govori o teoretskih 480 Mb/s ali ja sumnjam u tu tvrdnju ali se isto tako lako mogu varati |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nabavis neku krpu koja ne propusta svjetlost... neces onda niti prasine imat po podlosku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo nešto staro, ali mislim još aktualno:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40146
![]() |
#9 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
eo ja imam novog štakora mx 1000 revoultion i brijem da cu piknut ovu prvu podlogu sa plavim ledicama tnx na link-u ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OgaME
|
ovu ^^ link :http://www.prestigio.com/products/sh...ories/PR34HUMP treba mi jos par usb-a ,a i privlace me ove plave ledice ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram se nadovezat za tu prestigio podlogu. Jako lijepo izgleda dok ju ne taknes, tvrda i jaftina plastika, frendu je ledica otisla nakon mjesec dana, lošiji optički miševi tima codegen i MS uopće se ne mogu ni milimetar pomaknuti na njoj. Ne KUPOVATI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
LED-ice me uopće ne fermaju...ak crknu,crknu...pa ne bu vječno trajale... evo,ja sam imao čast isprobati na podlozi Genius Ergo Gaming mousa,Logitech MX518,Logitech B58 i Razer Copperhead te mogu reći da se uopće ne radi o jeftinoj plastici i da se miševi super voze po njoj. ak ti tak puno već znaš - kaj bi ti uzeo onda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ak ledice odu, onda zbilja to ne kupovati... nisam cuo jos da jhe ikad ikoja ledica otisla...: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fUnc 1030 podloga nad podlogama nije zabadava proglasena best podlogom gamera ![]()
![]() |
#17 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
mislim da je nema, ali i ova je super http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
OgaME
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
|
damn bilo je u linksu prije tjedan dana ... ![]() inace ova razer je govno jer je od aluminija ja sam rekao vise na NISTA osim na plastiku ....
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam icemat i podloga je odlicna. Znam da je skupa, znam da je staklena pa neki misevi nece dobro raditit na njoj, ali moj mx518 odlicno funkcionira, leti! Naravno fUnc 1030 je jedna medu najboljim podlogama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
ednet xxlpad, 40kn u algoritmu. ![]()
![]() |
#24 |
bycod
|
trash daj mi samo reci jeli to plastika ? i kakva je plastika ?
![]() |
#25 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
...carpe diem...
|
a kakve su ove nove podloge koje je Links nabavio - Razer?? kaj mislite o ovoj: http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=1131027 tražim neku ono ne preveliku,ali "opasnu" gaming i radnu podlogu.(za MX518) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
to su ti vrhunske podloge kojima odgovara za svoju potrebu. ja sam namučio oko podloge koju sam tražio da bude prezicna i našao sam. nekima bode oči koju ne bi normalno dali pare više od 50kn a ti upravo tražiš neku za mx518 ( mada ja ga koristim kombinaciju mx518 i func surface 1030 crna i imaš za jednu podlogu funca koju ima hrapavu pa okreneš i eno glatke kako ti odgovara pa toplo ti preporučujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
...carpe diem...
|
a gdje ima te podloge kaj Codiac tako toplo preporuča?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |