|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sredstvo za čišćenje monitora
imam jedan crt monitor kome je dosta prljav ekran. ja ga nisam uspio očistit s ničim a pokušao sam s nekakvim maramicama (ime im je sigma), alkoholom i nekakvim sprejem, sad mene zanim da li ga ja uopće mogu očistiti i s čim. ps pozdrav t-birdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
prvo ga naravno skroz iskopčaš iz struje a onda lijepo neku mekanu krpu navlazis pa na nju sapuna i peres. onda samo vlazna pa opet malo ispires pa na kraju suha i ispeglas i isusis. Bas gledam svog ne bi mu falili da ga malo operem. ![]() PS. Malo mi je cudno da ga alkohol nije ocistio... nadam se da ti antirefleksivni sloj jos u dobrom stanju a da ovo sto gledas je zaista prljavstina.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
antirefleksivni stroj-pojasni malo pliz ps kada bih čistio alkoholom sve bi bilo u redu 1 dan a onda bi se mrlje pojavile opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Probaj sa tekućinom DATA FLASH ZA TFT/LCD MONITORE ( crt ) cca nekih 25 kn meni je to riješilo problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
e jel to ima u vemila ili hgspota |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
najboolja stvar je ne zato sto je besplatna, nego najbolja i najneutrelnija, obican sapun i vlazna krpa sa mlakom vodom.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nebih se igrao sa raznim sapunima i PH vrijednostima. Ili kao sto je netko rekao - Arfom. ![]() Takodjer, pazi da ne spricas tekucinu po monitoru da ti se ne zavuce ispod pa podigne na vidljivi dio. E to je kurslus. Dakle, ako je tekucina na krpu pa na monitor, ili ako je gel - njezno na monitor i krpicom ocistiti. Ovo sam kupio u Ve-Milu: TnB set za čišćenje LCD i plazma monitora MNLCDGEL01 59,48kn ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
tnx, budem javio rezultat kad kupim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
E da sorry ova tekućina data flesh U EUROTRADE-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
sapun i topla voda nije igranje, nego 100% pouzdano da dobro opere a nista ne unisti.Isto vazi i za TV i CRT monitor. Imam i ja neki eutotrade spray , tog na dobro zmazan ekran treba tonu ispricat i jos ostane zmazano, kak kod spricas uvjek negdje crno.Osobno prije sumnjam debelo u to sredstvo puno vise od sapuna,probo samo u trenucima lijenosti . Voda i sapun nema da omane.(na ovaj CRT to jos nisam sprico, samo po TV-u) Iako je sve jedno koji je sapun, safeguard je super, imam ga vec par godina za ruke pa i ekran .
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta spominjete LCD-e kad mu je CRT prljav...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
Pitah tko mi je i zasto obrisao post? POsto vidim sad da je i pitanje obrisano sumnje nema da sam zaboravio enter stisnut? AKo nekome ne odgovara kako ja pisem ja ovdje ne trebam bit al ne zelim da mi postovi nestaju bez veze.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne nestaju ti bezveze. Domy ti je cak i odgovorio i obrisao onaj drugi post. Odgovo je bio: pobrisao sam spam. I ja sam ga time smatrao. Nitko te ne tjera - stovise, ali komentar nije bio na mjestu. ![]()
![]() |
#17 |
Junior Member
|
Nisam vidio odgovor, OK je, i ja smatram da DOMY OS nije do sad u svojih 7000 postova napisao bas previse pametnih stvari, i dobro je kaj ja ovak sad ljut ne mogu brisat sav onaj njegov spam , koji je mozda iz neznanja al je spam. never mind.. Dankešen atha na explanation ;D
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|