|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Filmovi za pogledat s prostora ex-yu
neki prijedlozi ? pogledo sam recmo "mrtav-ladan" "rane" "munje" "kad narastem bicu kengur" .. tak nes bi htio .. evo neki popis pa de mi recite jel valja sta od tog , i slobodno dodajte jso neki.. fala fala KARAULA Povratak otpisanih Grbavica Ovo malo duse Strsljen Poslednji krug u monzi Apsolutnih 100 Leptirica Nacionalna klasa Crni bombarder Dva sata kvalitetnig programa Do koske Mlijecni put Opet pakujemo majmune Fine mrtve djevojke konjanik vuk samotnjak drzava mrtvih kako je propao rock and roll secerna vodica pljacka treceg Reicha Balkanski spijun vlak u snijegu prva bracna noc braca po materi 3 palme za 2 bitange i ribicu jesi li to doso da me vidis akcija tigar fala : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Od ovih koje si naveo možda: Karaula Grbavica Povratak otpisanih Do koske Ali OBAVEZNO! moraš pogledati Kusturicine filmove: Sjećaš li se Dolly Bell Otac na službenom putu Underground Dom za vješanje I OBAVEZNO moraš pogledati "Tko to tamo peva". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Oznaceni su po mom misljenju jedini dobri filmovi s popisa. Jos bi nadodao Ko to tamo peva, Maratonci trce pocasni krug, Sivi kamion crvene boje... Ako se sjetim jos kojeg, stavit cu, ali mislim da je to za sada to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
sve filmove iz Kusturičina opusa - underground, sjećaš li se dolly bel, dom za vešanje, otac na službenom putu, crna mačka beli mačor.. (ovi potcrtani su klasici). I kao što je Slink rekao: ko to tamo pjeva i maratonci.. (al ovaj sivi kamion crvene boje mi je stvarno jako loš film.. ali ukusi se razlikuju). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
|
uh fala svima-- o cem se radi u tom sivom kamionu? btw vidim da niko ne komentira onaj film "nacionalna klasa" , ja gledo na HRTu cini mi se , skroz ok film |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Nacionalna klasa - glavni akter je mladi vozač rally utrka "Floyd" (Dragan Nikolić) koji sa svojim nabrijanim fićom pokušava ostvariti životni san - osvajanje mjesta državnog prvaka u svojoj klasi i prelazak u prvu ligu.. gdje opstaju samo najbolji. : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
|
ma tog s fičosakijem sam gledo , zato se pitam kaj niko en komentira meni ej bio dobar ![]() anywayz , prebat cu nabavit ove preporucene prvo , pa ostale s popisa .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A filmove koje MORAŠ pogledat i koji spadaju u opću kulturu ![]() Ko to tamo peva Maratonci trče počasni krug Balkanski špijun |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel ko predložio kajmak i marmelada? odličan film.. te sad neznam kak se zove film isto komedija .. "ja sam Budimir Trajković, živim na četvrtom spratu ove zgrade i pohađam 3. razred gimnazije..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Sto se tice Budimira... film se zove "Dnevnik Budimira Trajkovića" Lepa sela je jako ratno nabrijan film, te ga zato nisam spominjao... Nacionalisticki je, pa cak i malo previse... Ipak se radnja desava s "druge strane" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Dr. Gonzo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo i par klasika kojih će se stariji sigurno sjetiti - Tesna koža 1 i 2 - Ćao inspektore - Davitelj protiv davitelja - Variola vera - Žikina dinastija -Boško Buha ( kad se samo sjetim ...gledali smo ga svake godine u osnovnoj školi pod obavezno...već sam znao kad će prdnuti u filmu : quake2 : ) - Dvoboj za južnu prugu e kad sam ja bio mlad...ufff ne sjećam se: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nesrećnik sam od malena, Od sve muke pesme pevam Voleo bih majko mila, Da sve ovo samo snevam... Dakle kao što je već rečeno, prvo i osnovno, Ko to tamo peva, valjda najbolji film ikada s ovih prostora. Zatim Maratonce, pa onda možeš dalje. Malo ratnih : Otpisani i Povratak otpisanih su legendarne serije, a nebi smio propustiti niti spektakle kao Bitka na Neretvi, Sutjeska, a ako to preživiš tu je i Partizanska eskadrila (film i serija).
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|