|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Par pitanja oko snimanja analogne televizije sa tuner-om
Imam tuner iz sig-a - Leadtek TV2000 Expert. Nakon zadnje promjene harda, prvo što mi se događa da mi cijepa fajlove nakon 2GB. Hard je na NTFS sustavu, nigdje u programu nisam naštimao da dijeli nakon 2GB. Mislim da ima u registry-ju neki key koji isto to regulira, ali ga nisam mogao naći, pa ako ima dobra duša da mi tu malo pomogne. Sljedeće, snimam preko Leadtekovog programa, onaj Winfast PVR mislim da se zove. Problem je što mi audio kasni za slikom, u prosjeku oko -300ms. Ponekad zna biti i više Probao sam se snaći u Virtualdub-u ali bez uspjeha. Nemrem naći ništa što bi mi pomoglo. Imam onu verziju Virtualdub-a koji podržava MPEG2 (pošto je to format u kojem snimam), pa ako mi može netko reći kako da s njime ili sa nekim drugim programom (najbolje da je freeware ![]() Ili sam možda ja nešto krivo postavio u Winfast PVR-u? Toliko za sada, od mene. Unaprijed hvala svima na pomoći ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 05.10.2006. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Probaj u opcijama za snimanje staviti audio kao master stream. Probaj prvo to a onda tek na VirtualDubMPEG2 Inače pogledaj koju verziju WinFastPVRa imas, zadnja na tajvanskom serveru je 3.0.10.99, verziju koju imas procitaj klikom na tekst okvira slike u gornjem lijevom kutu. Upgrejdaj po potrebi i drivere isto sa tajvanskog sajta. Inače meni taj WinFast zna raditi gluposti, scheduled recording sve namjestim i on upali TV i ne snima??? Čak mi se znalo desiti da ako snimanje ide iz jednog dana u drugi npr start 22:45 4/10/2006 end 1:00 5/10/2006 da snimi samo do ponoći? Ja za snimanje u mjpeg avi koristim VirtualVCR |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
interleaving--->Delay audio track by _______ms -->
Audio--->interleaving--->Delay audio track by _______ms
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
interleaving--->Delay audio track by _______ms
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
naštimavao sam taj zvuk davno ali se nesjećam kako....znam da Virtualdubmod ima svoj forum i da san tamo bija dosta toga skužija ..evo baš pogledao izgleda da ga nema više ....http://forum.digital-digest.com/ .........nije ni ovaj loš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|