|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ICY BOX kuciste
ima tko ovo kuciste? http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.603.032 najvise me zanima kak stoji s temperaturom, vidim da nema ventova pa se bojim da da cu dobit jos jedan štednjak... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čuj, to ti dosta ovisi i koji HDD metneš u njega. Iako je aluminijsko, mislim da nekom teškom "grijaču" unutra ne bude ugodno. Uglavnom, kupi neki HDD koji se ne grije previše bez venta (Hitachi npr.) i nemaš frke ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam ga ja. Ne koristim baš previše hard u njemu, ali do sada nikakvih problema glede grijanja. Jedini problem je što ga moraš isključivati kao USB stick (klik na strelicu kod sata) inače će vrtiti do besvjesti bez obzira radio s njim ili ne. User tom_ri je to riješio lemljenjem 2 dodatna releja. Imaš negdje i thread o tome sa slikama (mislim pod podforumom Storage).
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam i ja i to cijeli tucet. Ma dva tuceta i stize jos jedan (tucet) . Nema problema uredno šljaka. Naime stvar je u tome da ima peforirani lim (stranice) i zrak struji oko njega i disk se ne grije previse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam ali s-ata => usb, s-ata i maxtorov 160 GB disk u njemu. mene zasad odlicno sluzi i nemam nikakvih prituzbi. lijepo je, lako prenosivo (ne racunajuci ogroman kabel za napajanje). temp. nisam mjerio ali ne cini mi se da je velika. dapace, nema teoretske da je veca od temp. diskova u kucistu koji ne prelaze 45. tak da je to ok ja mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
thnx! unutra ce ici Seagate 7200.7 80GB |
![]() |
![]() |
|
|