|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ati flame war
Evo rođaci nekaj za vas ![]() E ovo je ludilo za 90 sekundi moraš uništiti kaj je moguće više nvidijinih kartica!!!! Joj kak ću uživat a očekujem i dobar skor ![]() ![]() E sad da vidimo kolko ko nvidijinih sranja može razvalit za 90 sek!!!! Rezultate šaljite meni emajlom i smsom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
This page is not available. !!!!!!!!!!!!!! Ionako se ovdje vidi sva zavist vlasnika ATI kartica prema vlasnicima Nvidia kartica! Zivio rođo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Caught Somewhere In Time
|
Postoji još jedan bolji link a njega treba potražit na atinews.de!!! ![]() Ja sam jedav uspio preko 2500 flamemarkova čime se baš ne mogu ponosit!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ovo je bolesno gadi mi se(koja fora) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hmmmmmmmm...kako su ljudi cudni :clap: ja osobno mislim da je ODLICNO imat konkurenciju ..s cim vise tim BOLJE , I jako mi je zao sto je MATROX ispo iz lige..zamisli te kako bi bilo da samo jedan DOMINIRA ...ionako su cijene PAPRENE ...sjeti te se GEFORCE2 i 3ce top modelli dosegli skoro pa 5000kn. Da se razumijemo ja imam ATI 9800pro (prije 8500/9100) i trenutno ga nebi mijenjao ni za jednu drugu ali isto tako prosao sam i MATROXa i nVIDIJU i svaka od njih je donosila neke novotarije . Svi PLJUJU po nVIDIJI sada..ZASTO?..nezaboravite da je upravo ona potegla ODLICNO rijesenje i UPORABU T&L-a , MATROX nam je donio BUMPMAPING sveukupno prihvacen , cak S3 je dao OGROMAN DOPRINOS gamerima sa svojom S3TC tehnologijom kompresije prihvacena cak i od DXa namie DXTC5=S3TC ,ATI je donio gotovo SAVRSEN ANISO bez pada PERFORMANSI i odlicna DVD i TVout rijesenja kao i napredne SHADERE i odlican TRUFORM ..tako ljudi ZNAJTE svi su ONI OK ali isto svi ONI GANJAJU VAS NOVAC i nista vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
A kad smo već kod toga od nvidije nije došlo nikaj inovativno već 2,5 godine, drajveri su im sve gori (varaju), podrška korisnicima također sve gora pogledaj samo ovaj najnoviji fijasko s drajverima za nforce 2. Baj d vej ne kužim tvoj post na ovom threadu jer je onaj fora sa ati flame waru zamišljena kao šala i nikaj više. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
![]() da se napucava ATI sigurno bi ti bila SLASNA sala i bio bi lud za nojim ili mozda NE ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Caught Somewhere In Time
|
Apsolutno bi sve skužio kao šalu jer to je tako i zamišljeno |
![]() |
![]() |
|
|