Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2003., 23:12   #1
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
ati flame war

Evo rođaci nekaj za vas
E ovo je ludilo za 90 sekundi moraš uništiti kaj je moguće više nvidijinih kartica!!!! Joj kak ću uživat a očekujem i dobar skor
E sad da vidimo kolko ko nvidijinih sranja može razvalit za 90 sek!!!! Rezultate šaljite meni emajlom i smsom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://geocities.com/atinvflamewar3/atiflamewar.zip
pinsla je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2003., 01:32   #2
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
This page is not available. !!!!!!!!!!!!!!

Ionako se ovdje vidi sva zavist vlasnika ATI kartica prema vlasnicima Nvidia kartica!

Zivio rođo
marac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2003., 19:13   #3
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Postoji još jedan bolji link a njega treba potražit na atinews.de!!!
Ja sam jedav uspio preko 2500 flamemarkova čime se baš ne mogu ponosit!!!
Staro 22.05.2003., 22:08   #4
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ovo je bolesno gadi mi se(koja fora)
Stipe je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2003., 23:29   #5
MURCer_BorG
Registered User

hmmmmmmmm...kako su ljudi cudni :clap: ja osobno mislim da je ODLICNO imat konkurenciju ..s cim vise tim BOLJE , I jako mi je zao sto je MATROX ispo iz lige..zamisli te kako bi bilo da samo jedan DOMINIRA ...ionako su cijene PAPRENE ...sjeti te se GEFORCE2 i 3ce top modelli dosegli skoro pa 5000kn.

Da se razumijemo ja imam ATI 9800pro (prije 8500/9100) i trenutno ga nebi mijenjao ni za jednu drugu ali isto tako prosao sam i MATROXa i nVIDIJU i svaka od njih je donosila neke novotarije .

Svi PLJUJU po nVIDIJI sada..ZASTO?..nezaboravite da je upravo ona potegla ODLICNO rijesenje i UPORABU T&L-a , MATROX nam je donio BUMPMAPING sveukupno prihvacen , cak S3 je dao OGROMAN DOPRINOS gamerima sa svojom S3TC tehnologijom kompresije prihvacena cak i od DXa namie DXTC5=S3TC ,ATI je donio gotovo SAVRSEN ANISO bez pada PERFORMANSI i odlicna DVD i TVout rijesenja kao i napredne SHADERE i odlican TRUFORM ..tako ljudi ZNAJTE svi su ONI OK ali isto svi ONI GANJAJU VAS NOVAC i nista vise.
MURCer_BorG je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2003., 23:32   #6
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by MURCer_BorG

Svi PLJUJU po nVIDIJI sada..ZASTO?..nezaboravite da je upravo ona potegla ODLICNO rijesenje i UPORABU T&L-a , MATROX nam je donio BUMPMAPING sveukupno prihvacen , cak S3 je dao OGROMAN DOPRINOS gamerima sa svojom S3TC tehnologijom kompresije prihvacena cak i od DXa namie DXTC5=S3TC ,ATI je donio gotovo SAVRSEN ANISO bez pada PERFORMANSI i odlicna DVD i TVout rijesenja kao i napredne SHADERE i odlican TRUFORM ..tako ljudi ZNAJTE svi su ONI OK ali isto svi ONI GANJAJU VAS NOVAC i nista vise.
Jedna od pametnijih izjava na ovome forumu u zadnje vrijeme!
marac je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2003., 22:19   #7
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MURCer_BorG
hmmmmmmmm...kako su ljudi cudni :clap: ja osobno mislim da je ODLICNO imat konkurenciju ..s cim vise tim BOLJE , I jako mi je zao sto je MATROX ispo iz lige..zamisli te kako bi bilo da samo jedan DOMINIRA ...ionako su cijene PAPRENE ...sjeti te se GEFORCE2 i 3ce top modelli dosegli skoro pa 5000kn.

Da se razumijemo ja imam ATI 9800pro (prije 8500/9100) i trenutno ga nebi mijenjao ni za jednu drugu ali isto tako prosao sam i MATROXa i nVIDIJU i svaka od njih je donosila neke novotarije .

Uopće se tu ne radi o tome kaj ti govoriš. Svaki od nas zna da oni ganjaju naš novac ali ak već dam puno love onda hoću nekaj pošteno za tu lovu a ne da sam sebe ne čujem od nekog čuda za 4000 kn. Jasno da je svaka od ovih kompanija dala određena dobra rješenja ali objektivno sve te inovacije su došle od šačice talentiranih ljudi koji su ih uspjeli progurat pored tromih kompanija. Konačni ni ati ne bi nikada napravio tako dobar čip kao što je R 300 da nije kupio artx.
A kad smo već kod toga od nvidije nije došlo nikaj inovativno već 2,5 godine, drajveri su im sve gori (varaju), podrška korisnicima također sve gora pogledaj samo ovaj najnoviji fijasko s drajverima za nforce 2.
Baj d vej ne kužim tvoj post na ovom threadu jer je onaj fora sa ati flame waru zamišljena kao šala i nikaj više.
Staro 27.05.2003., 21:57   #8
MURCer_BorG
Registered User

Question

da se napucava ATI sigurno bi ti bila SLASNA sala i bio bi lud za nojim ili mozda NE ?
MURCer_BorG je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2003., 00:01   #9
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Apsolutno bi sve skužio kao šalu jer to je tako i zamišljeno
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori