|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nokia 6680 cijena?
Gledam si mobitele i zanima me ta nokia 6680, koja bi bila recimo normalna cijena za polovnu nokiu 6680..isčuvanu?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
1400kn-1600kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ju prije mj. dana prodao ko novu, s hr menijem i svom opremom prodao za 1500kn. Al mob je fakat bil odličan, bez crtice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tako je,negdje oko 1400-1500 kn dodje u oglasnicima
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Tomek, kakav je mob..čitao sam review ali bolje ovako čuti..nedostatke..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
imam ga i ja nedostatak je baterija(nekima, meni nije problem stavit mob punit svaka 2 dana) ovo ostalo je sve super, po mom misljenju neki se zale na sporost sve programe, igre itd treba stavljat na karticu i mobitel radi super nadalje koristit task spy- u tom programu postoji opcija compress memory meni je nakon toga 7-8 MB rama slobodno i mob leti ako imas problema sa softwareom mozez ga update-at prek neta jednostavno sve u svemu mobitel je odlican i ja mu mane nisam nasao zaboravio sam za symbian series 60 imas pregrst aplikacija stoga ako ti se nekaj na mobitelu ne svida 100% sam siguran da to pomocu neke aplikacije mozes rijesiti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|