|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Zanima me jel se mogu iskljucit one crvene led diode na maticnoj Abit AN8 SLI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da odlemis ih..to je jedini nacin ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hm da ih odlemim to znam ali mislio sam neki trik mozda u biosu ili nesto tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema nista posebno u biosu s cime bi moga to iskljucit. Ne znam zasto ti LEDice predstavljaju problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ma problem je sto fakat jako svijetle imam plave ventove i neonke ali ova crvena boja ledica ja prejaka pa mi smeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Da volio bih da je sve plavo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako je to nesto kao sto je meni smetalo na pojacalu.... isto imao plave neonke, pa ovo crveno smetalo (SMD dioda) ![]() onda stavis nesto preko njih da ih prekrije pa se ne vide. ja sam koristio crni silikon... njega naneses u vrlo maloj kolicini...(zrno rize po LEDici) a kaj je najbolje od svega, ako ces ikad prodavat plocu ili sto ja znam, htjet da opet svijetli, samo prstima odvojis silikon, ide u komadu dole bez problema, ne ostavlja NIKAKAV trag, a i ne moras nis lemit/odlemljavat na ploci...tako da ne ostaje nezeljenih 'oziljaka' po maticnoj eto, pa razmisli ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
|
Hvala care ako cu to radit javim ti P.S dobar autic |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|