|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() VPU RECOVER Vpu recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands !!! Imam najnovije driver....omega,zerOpoint,probao....i opet uglavnom to se java za vrijeme igranja igrica... npr. igrama COD2 i nakon spajanja na server za 20-30 s mi se to pojavi... tako i sa hitman:Contrast,x-man 3..isto stalno popizdio sam... pliz pomagajte...HELP?? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kolika je temperatura grafe? Jesi gleda? Ima li nekih anomalija u grafici dok igras? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Skini hladnjak, ocisti pastu, stavi novu (po mogucnosti AC Ceramiq), ocisti hladnjak i sve to zajedno slozi nazad... |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
temperatura mi je 33°-40°... a hladnjak nisam diro graf je kupnjena prije 2-3 tjedna.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Tako je, recite ostatak konfe!!! U biosu iskljuci Fast Write opciju, pa probaj. Jesi stare drivere brisao sa driver cleanerom iz safe moda? |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma decki mir ![]() imate u drajverima di vam pise vpu recoveri tamo maknite kvacicu i maknite restart video ili tak nes . uglavnom uber beskorisna stvar tako da nema problema kada ga maknete cas posla . ja sam na svakoj 9xxx seriji to micao.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
I onda kad dodje do greske, komp ti se zblokira ili resetira... |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
velim, ja sam sve svoje probleme sa radeonom 9600 kad sam ga imao rijesio tako da sam agp stavio na 4X... poslije toga nije vise bilo zamrzavanje, error poruka i nista... a u performansam se ne osjeti bas razlika....
#16 |
Registered User
|
stavi na 4x agp...i opet se samo restarta ni kvačice ne pomažu... clocko nisam jer, dečki,neznam nisam neki Expert...pa sam došo vamo na ovaj forum da pitam..majstore.. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Iskljuci Fast Write i Sideband Adressing u BIOS-u... |
![]() |
![]() |
#18 |
Spermich Termich
|
neznam stvarno, jer znam da kolko sam "kopal" po staroj grafičkoj, da se jedino kod clocka to pojavilo. sad neznam, probaj napravit kak je nicko rekao, ili starije drivere stavit
#19 |
Registered User
|
Puno hvala....Stavio sam na 4X i sve šljaka...ok.. PUNo Hvala Haba |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() ljudi, pomagajte, imam isti problem... stavio sam agp na 4x, iskljucio fast write, stavio omega drivere i nista se nije poboljsalo/popravilo.... nakona par minuta u wow-u, javi se vpu recover, u 50% slucajeva uspije rijesiti problem (uz 15estak sekundi bez slike na monitoru sto pri igranju jako zivcira) a u 50% posto slucajeva mi se javi stop error... : bonker2 nakon dizanja windowsa javi ovako nesto: ![]() a microsoft na to odgovara: ![]() probao sam (gotovo) sve osim nove graficke...pomagajte.... : hitthewa Zadnje izmijenjeno od: Wildchild. 20.09.2006. u 21:23. Razlog: nesporazumi s imageshackom :/ |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Probaj iskljuciti jos Sideband Adressing i stavi Catalyste 4.9 |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
![]() catalysti 4.9 nisu upalili, cim sam uso u igru odmah se javio stop error....vise puta za redom... a sto se tice sideband adressinga, te opcije niti nemam... :/ imate mozda jos kojih ideja? meni se nekako smjesi ona o novoj grafickoj : hitthewa
#23 |
Guest
|
Ja isto mislim....ajde probaj joj jos spustit clockove pomocu Ati Tray Toolsa, pa onda probaj...ako i dalje nastavi, mislim da je gotovo.. |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
![]() ...evo novog problema...probao sam dvije nove graficke i s njima se javlja isti problem, sto znaci, malo je vjerojatno da je problem u grafickoj.... u cemu bi onda mogo bit problem :/
#25 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pravila čitat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|