|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
[REVIEW] MSI Mega 538 MP3 Player
Evo kupio sam danas jedan mp3 player, dosta povoljno pa da napišem koju rečenicu o njemu... Najviše mi se svidjelo kod ovog uređaja što prima MMC i SD kartice, tako da kapacitet memorije ne predstavlja problem evo par slika da vidite kako izgleda: ![]() ![]() Sa uređajem se dobije USB kabel,slušalice i jedna Duracell baterija, moram priznati da sam se ugodno iznenadio kada sam vidio Duracellku unutra. Uređaj podržava MP3 i WMA formate pjesama, nije baš prevelik izobor, ali ipak su to najčešće korišteni formati. Kvaliteta izrade je dobra, plastika je čvrsta i izdržljiva, dakle padovi mu nisu veliki problem ![]() Uređaj ima dvije godine garancije, ima mogučnost snimanja zvuka, i nekakav Language Learner koji nisam isprobao, ne znam šta je to.. Slušalice su prosječne, fali im bass, ali se to može donekle ispraviti putem EQ u samom uređaju.. Ja sam zadovoljan uređajem, ima sve šta meni treba, a cijena je stvarno povoljna, stoga ga toplo preporučujem svima koji traže jeftin a izdržljiv i kvalitetan mp3 player POZITIVNO: Prima MMC i SD kartice Vrlo kvalitetna izrada Isporučuje se sa kvalitetnim baterijama Cijena NEGATIVNO Slab bas na slušalicama OCJENA 9/10 Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 17.12.2006. u 14:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|