|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() ...kolika je vjerovatnost da cu ga opet moc upalit? i jel to preporucljivo (probat ga opet upalit)? takodjer, kolika je vjerovatnost da ce podaci bit OK? IMHO, mislim da je bio neki kratki spoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nije dobar znak ...: baad : nekej je povuklo grdu struju, ili mozda eventualno.. da je bio spoj na moleksu tak labav da se je ugrijalo. U toj opciji je vjerijatno sve citavo. jel to na onoj istoj ploči koja nakon selidbe ne radi?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
i to sve zbog crknutog coolera na NB-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
spojio sam ga na drugi komp. izgleda da je otisao u vjecna lovista. upali se i radi (jaaaako tiho). kad pazljivo slusam cujem neki brrrrrrrr-KRC-brrrr-KRC i tako se ponavlja. inace, to je HDD#2 u sigu. prijedlozi? jel ima komu da odnesem? jel RAK jos uvijek tata-mata za diskove? i najbitnije, koliko bi me to moglo kostat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nemas druge. Zovi raka. Najjeftinije i najbezbolnije sa najvecom mogucnoscu uspjeha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok...ovo je cudno. hard je ziv i zdrav. totalno i apsolutno zdrav. ??? huh, mozda je ovaj prvi hard onda krepo. ![]() al on je SATA i nemam ga sad gdje probat. tek krajem tjedna idem do frenda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|