Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.08.2006., 11:38   #1
dEviLs
Registered User

Datum registracije: Sep 2003
Exclamation Problem s najnovijim zakrpama...

Budući da mi se neda ručno natezati sa zakrpama za win xp, ostavio ovaj puta automatic update upaljen, da bi me pred neki dan zateklo divno stanje...
Naime, nemam orginalne windowse... I sada me svaki put na logon screenu doceka veliki "banner" koji me obavjestava kako moja kopija nije genuine... (kao da to neznam i sam : bonker : ) Priča ide dalje... Nakon što se ulogiram, otvori se dijalog, u kojem me Microsoft sa zadovoljstvom obavještava kako će me ta poruka dočekati svaki put dok ne riješim problem i moram čekat 5sec prije nego ga mogu zatvorit... Postaje iritantno nakon nekoliko dana... ALI ni to nije sve. Nakon što se windowsi dignu u trayu ostaje čučat ikonica iz koje iskače balončić da bi mi opet rekao to sve... Mislim sad već pizim u 3pm...
E sad, imal' tko kakvu pametnu kako riješit ovaj problem, a da jedno od rješenja nije:
a) reinstalirat win i ugasit automatic update
b) skupit 150$ da bi uzeo orginalnu licencu...
hvala
PS: ispričavam se ako sam otvorio topic koji je već odgovoren, al malo sam čačko po forumu pa ne nađoh ništa...
dEviLs je offline  
Staro 27.08.2006., 21:04   #2
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pozdrav vidim da si novi ovde...pa si uzmi malo vremena i procitaj pravila.
Bilo kako imao (ne)originalnu verziju windows tu poruku pri podizanju racunala neces moc zaobic (kako ni onu u trayu kasnije) sve dok dok se ne spojis na Microsoftove stranice i dobijes povratnu informaciju o autenticnosti tih istih windowsa. Novo pravilo.
I da potrosi pare i kupi si licencu ako ih vec mislis koristit!
G0RKI je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno