|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]()
Intel Xeon Processor at 3.00 Ghz -->
--> 500 GB Hard drive --> OC-130 Backbone Connection (100 x faster then T1) --> Unmetered bandwidth --> 4 GB of RAM 4x ![]() Na svakom player cap 110, a kako su serveri u amerigi ping nije neki (150-200). Ima u europi nekoliko servera sa pingom 50-100. Jeli neko probao kako to ide?
Ako jeste na kojemu serveru igra? Koji je ping dovoljan za normalno igranje? Znam sad ce svi navalit kupi igru, igraj na Blizzardovim serverima........ Igru sam dobi na poklon. Samo igra(vec koristena), bonovimi se ne kupuju,a htio bi malo igrat ![]() Nasao sam servere sa ovim spec: --> Intel Xeon Processor at 3.00 Ghz --> 500 GB Hard drive --> OC-130 Backbone Connection (100 x faster then T1) --> Unmetered bandwidth --> 4 GB of RAM 4x ![]() Na svakom player cap 110, a kako su serveri u amerigi ping nije neki (150-200). Ima u europi nekoliko servera sa pingom 50-100. |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaš sve namjestiti.. ? ja kada sam igrao išao sam na ovaj server shark-reef2.no-ip.org ping je ok.. Ne šteka.. 100ljudi je na serveru večinom...Fun-like... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima li mozda neki server na koji dolaze balkanci? Sjecas li se nmozda pinga otprilike? Jeli taj server down? (nemogu ga pingat) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
wow.zeronix.com Iigram vec 2 mj. server je blizzlike i radi bez beda , 125 playera max. , ima malo bugova ko i svaki drugi emulator , al *****************a , besplatan je..... ![]() update-aj si igru na 1.8.0 verziju , skini addonove , client i igraj... Ima nas negdje 25-30 hrvata... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Koje addonove? Update OK Client OK ADDONS ??????? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
#7 |
Premium
|
kako se prijavljuje na server? Gdje je infopage.... malo detalja pls. |
![]() |
![]() |
#8 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
uf, kada vidim da neki tek misle pocet wow na privatnom serveru... ![]() meni dojadilo, pa cak sam i imao svoj server, ali je to malo prevec posla bilo...
#9 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ajde vi meni recite server ![]() imam josh par prijatelja koji su zainteresirani, ap bi svi zajedno poceli. Na kojem serveru da igramo? pls 1.8 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
www.wowstatus.net pogledaj tamo .. Imaš listu servera , možeš se regati i piše koji patch imaju.. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
onda si definitivno morao primjetiti i nas domaci server : bonker : CroWoW MaNGOS 1.10.2 |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
da samo me malo hebe verizija igre i kolicina aktivnih igraca ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
probaj Raidens WOW, nasljednik Delomanovog... po meni jedan do boljih servera... P.S. tko pocinje igrat na privatu, nemojte odma napas GM-ove za svaki problemčić, jel fakat kada si GM ili admin servera imas posla puno, i jos delaju za free... znam kak je to...
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 28.08.2006. u 17:27. |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
zeronix vise ne radi ![]()
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
WTF? |
|
![]() |
![]() |
#18 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jao dušice kako ste se našli na pravome mjestu. sad zatvaram thread i otvaram ticket Toru da podijeli banove svima koji su bili konstruktivni u odgovaranju na pitanje g. danijela koji ne zna |33+ 5p33|< inače, svi na koje se ovo odnosi mogu u isčekivanju bana pročitati pravila foruma i blizzardov EULA.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|