|
![]() |
#1 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Upravo sam uspio uvaljat svoj procesor za 700kn i sad mi trebaju sugestije šta da kupim ploča mi podržava sve trenutno što ide u soketA Dvoumim se između: Procesor AMD Thoroughbred 2600XP - socket A 333MHz - 1420kn CPU AMD Athlon XP 2500+ (333MHz), Socket A, Barton - 1198 kn ovo iznad toga mi je preskupo molim hitno sugestije jer danas ostajem berez proc. i hitno trebam nabavit novi!! Unaprijed hvala!!!! ![]()
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Hitna PomoČ Oko Izbora Procesora
Citiraj:
Iskustvo iz prve ruke. To ti nije neki pretjerani overclok,proc je hladan,voltaža mala. I dela stabilno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: Re: Hitna PomoČ Oko Izbora Procesora
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Hitna PomoČ Oko Izbora Procesora
Citiraj:
Ja ti samo velim da meni nekak bolje izgleda kupit proc kojeg možeš vozit na 2400+2gige stabilno na 333 za 500-tinjak kuna. Ak ti se potrefi model koji dela na 1.5v-on može stabilno delati i na 2700+ Baš sam malo testirao svog 1800+ od 1.53 do 2.2 gige,razlike i nisu spektakularne... Dakle moje mišljenje je da je bolje kupit proc kak sam rekao i uložiti u grafičku novije generacije. Mislim gledajući na ukupne perfomanse, jer gro novih igara je više zahtijevno za jačom grafičkom nego za kakvih par sto mhz proca. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|