|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Kao prvo pozdrav svima .Želio bi pomoć oko sastavljanja konfiguracije pa su svi prijedlozi dobrodošli.Cifra do 9000.00kn bez periferije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne bi htel zabadati nos u stvari koje me se ne tiču i ispričavam se zbog toga...ali jel se smije znati za kaj buš koristil tu konfiguraciju? Overclock, igranje, audio-video obrada, mora biti tiho/nečujno, sve iz jednog ili više dućana? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Najviše za igranje i ne preglasno.Ako može sve iz istog dućana |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prijedlog: _________________________________________________________ Procesor: Intel E6300, sck. 775, BOX - 1.612 kn (Links) Cooler za procesor: Freezer 7 pro, sck. 775 - 154 (Links) kn Matična: Gigabyte 965P-DS3, sck. 775 - 1.203 kn (Ve-mil) Memorija: 2x1GB Kingmax DDR667 - 1.228 kn (Links) Grafička:
Hard disk: 250GB Samsung, SATA II - 578 kn (Links) DVD/RW: Samsung SH-W163A - 283 kn (Links) Napajanje: OCZ ModStream 450W, 12cm FAN - 483 kn (Links) Kućište: Coolermaster Centurion 534, Black - 508 kn (Links) _________________________________________________________ Ukupno: 8.590/8.607 kn (ovisno o grafičkoj) Sve je iz Linksa osim matične ploče (koja je iz Ve-mila). Uglavnom, ako se ne varam moreš kupiti tu ploču u Ve-milu, ostalo u Linksu i ljudi u Linksu ti sve to sastave bez problema. Ako ti ne paše uzimati ploču u Ve-milu onda imaš u Linksu DFI Infinity i975X/G za 1.457 kn i razlika u cijeni konfiguracije iznosi +254 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
preporuka. istegni se jos malo za CM igreen 500w 3x12v jace napajanje nebi skodilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A za sto ce mu jace napajanje??? Em sto conroe ne trosi, em sto graficke ne trose previse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
OCZ je dovoljan i kakva je ova nova ploca Infinity od DFIja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Najviše sam dileme imao oko matične jer netko veli abit neko asus a neko dfi.Znaći dfi je ok.Inaće mi se ovo drugo čini super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://sg.vr-zone.com/?i=3870&s=1 http://www.maxitmag.com/testing-bay/...rboard-review/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pročitao sam negdje da je gigabyte postao vlasnik asusa 51% tak da bu sad to sve isto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|