|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Olymp.Mju 600 Digital + Podvodno kuciste ili Mju720 WS?
dilema je ova: 3100 kn, 3 m pod vodu, 7.1 Mpixela ![]() http://www.olympus.hr/consumer/29_mju_720SW.htm ili 3300 kn, 40 metara pod vodu, 6.0 Mpixela ![]() -podvodno kuciste ide navodno do 40m, djeluje mi ozbiljnije i sigurnije nego ono u opciji br.1, gdje je fotic sam sebi kuciste... mislim da zbog toga pati optika(koja je smanjena) i ne izlazi van objektiv kao kod opcije br2 pa pitanje glasi, ima li netko mozda neki od ta dva fotica pa da veli jel valjaju slike, napisat neke dojmove...bilo sto ![]() do sada sam imao 2 Olymp. fotica (C220 Zoom i Mini Mju Digital) bili su ok. baterija traje taman za napunit karticu, nije neki problem punit ju kada i skidat slike s moba. ali su oboje imali manje probleme po noci.. slika bila 'zrnasta' pa me zanima jel sto poboljsano u ovoj seriji ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 11.08.2006. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
al ste se raspisali.... LOL eto, kupio i toplo preporucujem kombinaciju br.2 fotic Mju 600 + kuciste do 40m dubine ![]() + 1GB M card ![]() evo nekih fotka od danas, moze dosta fotic, ima potencijala ![]() (s time da je bila voda mutna i nemirna od valova, pa nije to najbolje sto moze pruziti.... bit ce mnogo bolje po suncu i kad bude mirna voda...) resized na maleckih 640x480... ![]() ![]() ![]() ![]() rak u vlasuljama ![]() riba ![]() malo veca ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 14.08.2006. u 19:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 23.07.2008. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
ajd mi reci da je taj škorpion živ........ ![]() ( znam da je ovo spam ali si nemogu pomoći )
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
uzgajam ih.... ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...946#post490946
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nego fotić kakve baterije koristi AA ili .... koliko traje(u) fotke su vidim dobre i zanima me brzina okidanja, zoom te dali ima stabilizator slike.....
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
koristi origigi Olympus Li-Ion bateriju. (slika u attachu) na karticu stane 650 slika, i ne potrosim bateriju a napunim karticu, dakle dosta traje ![]() brzina okidanja... pa ako namjestis na rapid shot, onda okine 5 slika po sekundi (25 slika u 5 sekundi sam ja spremio), moze vremenski dulje i krace, ovisi koliko drzis tipku ![]() evo rapid shot sata(slike kasnije smanjene da ne zauzima puno) : http://rapidshare.de/files/29413800/P8140066.zip.html ima stabilizator slike, tj da reducira 'blur' i da drzi objek u sredini iako ti mices kameru. ali ja to nisam ni palio, u vodi ipak nema naglih pokreta ![]() EDIT: da ne radim novi reply, evo samo par smanjenih slika od danas... bilo je mirno, suncano i vise ribe ![]() normal shot ![]() obratite paznju na makro snimku ribe(bodlje....) u fullscreenu izgleda ludo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 15.08.2006. u 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
To je tu negdje po kvaliteti slika. Dobro samo da se nije odlucio za 720 jer je jednostavno los. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
kad si vec izvukao topic iz prošlog mjeseca... ![]() evo slika sa prošloga tjedna (otok Rab...) : hello2 : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() više njih... http://www.megaupload.com/?d=VOLPS0RK
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma jednostavno sam morao dati komentar na to sve, a znao sam da imas jos slika (da, sigurno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|