|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Cool Sources CS-MPT4P MP3 Player
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=20771 512 MB, Zaslon 1.5" LCD, Do 10h neprekidne reprodukcije, Ugrađen FM radio.... za 421,00 kn i nevjerojatno podsjeća na Ipod ![]() Šta kažete na ovo? Jel se itko susreo s ovim...? Jel ga ima smisla kupit? Moj izbor bi bili SONY NW-A3000/S MP3 player (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...06480888779274) ili Ipod Nano ili SONY NW-E003/BCEV MP3 player 1GB (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...06480888779274) sam što treba dosta para za ova dva prva al su ludnica...al za te pare bi i ja sviro... ![]() Čuo sam da se na Ipod Nano jako brzo sredi ekran ak se nosi po hlačama...istina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ti ne vjerujem tim jeftinjarama i jednostavno bjezim od toga. Ako kupujes mp3 player s svrhom slusanja muzike preporucam ti isto. Ako trazis visoku razinu suma, lose slusalice, kratki vijek trajanja baterije i ukratko razocaranje kupi te kineze, tajvance, sto vec. Sestra ja upravo platila za Nano (1735kn za 4GB) i kad stigne javim ti dojmove. Inace imao sam mini jedno vrijeme kod sebe i uglavnom cista desetka. Kupi si neku vezicu il slicno pa ga nosi oko vrata, teze ga je razbit na taj nacin. Inace prema recenzijama i dojmovima s neta puca ko staklo. ![]() Kad se malo upoznam s Nano-m razmislit cu sto da sebi uzmem. Upravo sam u slicnoj dilemi. Svida mi se nano, malen, lagan, no ja bi trajanje baterije ko u A3000. Moram prevagnut situacije izmedu mobilnosti i vremena autonomije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Ma kontam ja sve to..ne bi ni ja sebi kupio baš tog CS-a...to mi se sam učinilo zanimljivim...ma sve ti je odmah jasno kad izgledom podsjeća na Ipod,a tak niska cijena...nekak mi to ko ciganluk...Al treba nakupit najmanje 1000 kn za NANO pogotovo sada kad idem na fax i kad nagovaram starce da mi Laptopa uzmu...pa je to malo žešći posao...Da uzmem i Sony za 700-injak kuna, uvjeren sam da nebi pogriješio, jer sam prije negdje poslušao zvuk na onom malom Sony-u okruglom, ne znam kak se zove i bio sam oduševljen zvukom, ma ludnica...al nano mi je po svemu čistta petica...sam što treba za njega negdje zaradit/ukrast da ga se domogneš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
I jos samo da dodam da izgleda kao jedan najobicniji usb memory stick,tako da ga mozes drzat gdje god zelis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
imo sam tog cs u rukama i mogu reci da za novce koje kosta je cak i dobra kupovina, zvuk je cist i ok, jedino da su malo bolje slusalice, ali sta ces, sto se tice video, to nema smisla komentirati, smece je, ali sta ces, dosta je mali pa ne zauzima puno mjesta u dzepu..za 560kn 1gb mp4 player je sasvim oke.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|