|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Igre na 60 Hz ??????????
Dakle društvo problem je slijedeći!!!! Neke igre, ali samo neke na mom kompu nikako da natjeram da rade na više od 60 Hz. Iako je sve OK sa kompom u desktopu je na 1024x768 na 100 Hz, i u ostalim igrama je isto na 100 Hz, ali igre: Batelfield 1942, Iron storm , Counterstrike, Wolfenstein ne rade nikako nego na 60 Hz, znači kad ih startam odu lijepo u Kur** tj 60 Hz. E sad se svi pitate koju karticu i koji komp imam jel? WinXP Pro + SP1 Athlon 2000+ 512 MB DDR 2100 ATI RADEON 9100 itd Znači zašto druge igre DA a gore navedene igre NE to je pitanje? Thanks |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam sta je u pitanju jer RTCW i B1942 kod mene rade u 85Hz... Jesi probao sam tweak-erima? Jesi probao tamo na display da lokujes na 85Hz? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Igre na 60 Hz ??????????
Citiraj:
http://www.radeon2.ru/refreshfix_eng.html Probaj...ak ti ne radi jedan,probaj neki drugi,to te izgleda zezaju samo GL igre... Ili si samo lijepo skini OMEGA drivere,u njima imaš i alat za zaključavanje. www.omegacorner.com Koje drivere imaš??? Ili Refreshforce http://www.pagehosting.co.uk/rf/ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja npr sa radeonatorom lockam monitor na kolko ocu i na koju ocu rezu, i radi ![]() barem imam takav osjecaj da je 100hz, a ne 60hz ![]()
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Igre na 60 Hz ??????????
Citiraj:
Za xp ne znam ali znam da je meni na 2000 pro sa sp 3 s ovim novim drajverima stalno refresh rate kao na dekstopu. Ak nikaj od navedenog ne uspije onda skini rage 3d pa zaključaj refresh za pojedine reze a sam tviker možeš iskoristit i za neke druge stvari. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako ti nista ne bude radilo wolf je radjen na q3 enginu a njegove cvarove znam gotovo napamet dakle.. pokreni konzolu (tildo tipka ili shift+tildo) i ukucaj \r_displayrefresh 100 ili 85 zavisi na kojoj rezi igras.eto ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Re: Igre na 60 Hz ??????????
Ako koristite XP ,SP1 , pre SP2 ,najbolji nacin je neki LOCKER ja koristim RADLOCKER2.1 dio RADEONATORA , posto jos i RAGE3D TWEAK koji ima u sebi nekakav LOCKER i REFRESHFIX (gore naveden) , osobno sam imo problema sa zadnjim u kombinaciji sa TVout ! RADLOCKER 2.1 sam osobno koristio na 8500,9100 i sada na 9800pro , jednodstavan i sto je najbolje ne ostaje rezidentan vec konfigurira REG ! obavezno stavite vas MONITOR inf ili ti driver tako da RDLOCK moze procitat niz podrzanih rezolucija i frekvencija! |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Molim vas daj mi recite šta je tildo!!! P.I.M.P |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002