|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja sam gledao par reviewa Asusove A8V Deluxe sa istim tim čipsetom; po specifikaciji ima PCI/AGP lock, no na reviewima su imali problema u smislu da navodno nije radio? Sad pogledaj review te tvoje ploče te pogledaj sve verzije biosa na njihovom site-u da li kod kojega piše nešto o PCI/AGP locku, da je ispravljen ili radi ili sl...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma pokusavam da nadjem bilo kakav review ali nista nadjem za drugu verziju MSI-jeve ploce i sve ali za ovu moju nista a bas bi mi sad to rijesenje dobro doslo citao sam o tom ciposetu i kazu da ima ali volio bi cuti od nekog ko se bavio ili ima bas tu MSI-jevu plocu a ploca je K8T-neo2-fv2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..meni na soltekovoj kt800pro ploci nije radilo kako treba,max htt-a je bio 264 ali je sistem bio totalno zagusen
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 6800H,RTX 3070,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 08.08.2006. u 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo bas sa, sad malo pokusavao klokati i uspio sam stici do 2.6Ghz ali izgleda da mu neradi taj j........... pci/agp lock tako da cu morati sve to da vratim na default.a moze li on raditi s povisenim agp/pci taktom tj.hoce li se sta shebati ako tako ostavim npr.graficka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
neće do neke granice, trebalo bi sad sa nekim programom vidjet na kolko radi il probat izracunat. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
To je relativno mnogo iznad def. 66mhz i 33mhz za Agp odnosno Pci... Moj savjet,nemoj dalje da se šta ne zadimi... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mlo pogledaj po netu. mislim da je to negdje na maksimumu prihvatljivost. najgorje je ako to hardovi ne mogu podnijeti. za drugo je OK, jel da ne moze rusilo bise. ja sam nekad FSB kloko sa 65 na 75, tnaci PCIje radio na 37,5 MhZ, tada jos nije bilo AGP-a. to su bile prihvatljive vrijednosti. Inace by the way kolko se ja sjecam onako od oka taj pro chip bi morao imat Lock. To je prvi chip sa lockom, ak nisam nesta pobrko. Jesi flasho Bios?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jesam ali nisam dobio nikakvu novu opciju u biosu jedino da nema neka fora da se otvori jos koji dodatni prozor a cudno je i sto nema opcije za mijenjanje napona procesora .bas cudna neka ploca a taj bios je oficijalni sa MSI-jeve stranice pomocu LIVE UPDATE 3 skinut i flasan, e sad mozda postoji jos neka verzija nesto kao beta ili tako nesto ali ja je nisam nasao nigdje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|