|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Lito-On
Imam lite-onov dvd pekac. Model je "sohw 1633 s". Problem je u tome sta mi svaki drugi cd s.ebe. Napise ili da nema struje ili da nemoze przit neke visoko brzinske dvd-e (nero napise). Koristim iskljucivo verbatim ili traxdata i prije mi je sve odlicno radilo, a zadnjh misec dana mi to pojavljuje. Ubaciva sam i novi firmware i tako radi nekoliko dana pa onda opet isto! Zasto? : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ispricavam se radi dva puta postanja! Komp mi zblesia! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Pa obrisi onda ponavljanje, imas gore delete kad udjes u edit. A kaj je lite on-u pojima nemam ![]() Mozda jednostavno odlazi u vjecna lovista ako imas iste medije ko i prije.
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao pogledati kabele? Možda je neki od njih slabo stavljen. Probaj ih zamijeniti s onima od nekog drugog uređaja. Ako to ne upali, pokušaj staviti drugu verziju Nera ili pokušat pržiti nekim drugim programom. Možeš pokušati staviti i neku drugu pržu. Ako ona ne proradi, onda imaš problem s kompom. Ako ništa ne pomogne vjerojatno je na putu u vječna lovišta pa ga ili nosi na reklamaciju (ako još ima garanciju) ili baci.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Tesko da ima garanciju, jer je to ipak stariji model. Skini sa interneta update firmware-a sa lite-on-ovog sajta i fleshuj drajv, ako to ne pomogne, onda na servis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nema garanciju, proba sam ubacit firmware ali tako radi nekoliko dana pa opet nista! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|