Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.08.2006., 00:28   #1
sentenced
zelp mé

Datum registracije: May 2006
AN8 32X problem sa zvukom

evo ovako, posto slozih svoj pc (a vecinom, tj. uglavnom koristim za igranje i muziku :E), doslo je vrijeme i za prve matcheve - zaboravio sam instalirati ts2 naravno, a kada sam ga instalirao - ne radi mi zvuk, a ni mikrofon. imam AN8 32X maticnu plocu s onboard zvucnom, zvuk radi sve oke na zvucnicima - kad prebacim na jedan headset mikrofon ne radi (iako bi trebao), a na drugom headsetu zvuk radi distorzije, u svakom slucaju moram natjerati to sve skupa da radi do nedjelje. :F

koristim realtek drivere za zvuk (dolazi s maticnom), sp1 windowse .. ako netko ima nekakav pametan prijedlog osim format C, bio bi zahlavan

danke
sentenced je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2006., 09:04   #2
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Zvuk na slusalicama ne radi uopce ili ne radi samo na TS-u? Jer ako radi na zvucnicima, nema razlike ukljucio ti njih ili slusalice, mora raditi ako su slusalice ispravne.
Jesi siguran da prikljucujes slusalice tamo gdje treba? Prouci malo manual od maticne, ili pogledaj u softwareu od zvucne, sigurno ti je nacrtan raspored ulaza, odnosno gdje sto treba prikljuciti.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.08.2006., 18:19   #3
sentenced
zelp mé

Datum registracije: May 2006
ma ok je sad, sve sam sredio, reinstall realtek drivera itd.
na bratovom racunalu sam provjerio jel je problem u slusalicama, a nije bio pa sam otvorio sve moguce settingse i postavio kako spada (nije bas postavljeno kako treba bit po defaultu.. nesto smixano da nist ne valja :P), hvala na pokusaju atha
sentenced je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno