|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ugasi Caps Lock, mozda ti se cackalica zaglavila. Na RapidShare-u postoje FREE i Premium Accounti. Ti imas FREE, i normalno da ne mozes bas DL-ati (downloadati) koliko ti srce zeli, vec moras pricekati izvjesno vrijeme (pise koje) do pocetka iduceg DL-a. Mislim da Premium Acc dodje oko 10E mjesecno.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ako nemaš premium account možeš tek jednom skinuti nešto u jednom satu. Kad skineš pričekaj jedan sat i opet možeš nešto skinuti. |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Posto si novi, savjetujem ti da procitas pravila ponasanja na forumu. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
#6 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
ili se jednostavno diskonektaj kad skines jedan fajl, obrisi cookise za rapid share, pa ih onda i zabrani da ih nemoras stalno brisati i ponovno se konektaj, dobijes drugu IP adresu i mozes odmah skidanti. Postupak ponovi koliko god zelis... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Budući da si friški-samo na 24h, možeš iskoristiti to vrijeme da pročitaš pravila foruma i nađeš Caps Lock na tipkovnici. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gleč kak je Jelc odma sretan ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium